Rediģēšana (18.): Get fucked DDOSER. Mans vidējais pirksts ir vērsts pret tevi, bet mans loceklis ir vērsts tavas mātes iekšienē.
Tikko kļuva 10x grūtāk noņemt esošo savienojumu ar Dread. Jūs, iespējams, joprojām saņemsiet timeout problēmas (tagad vairāk), piekļūstot Dread, bet paķeriet jaunu identitāti, un jūs, cerams, nokļūsiet līdz captcha. Tas joprojām būs lēnāks, nekā es gribētu pietiekami drīz es tweak šo ieviešanas procesu ap gredzenu mums būs būtībā neiespējami noņemt (ja vien Tor tīkls iet uz leju). Vismaz tāda ir cerība.
Es arī vēlos izteikt lielu paldies par atbalstu, ko esam saņēmuši šīs dīkstāves laikā. Cilvēki ienīst mūsu darbības pārtraukšanu tikpat ļoti, cik mēs to ienīstam. Tas viss ir tā vērts, kad mēs to visu paveicam. Mēs strādāsim vairākas dienas, lai stabilizētu šo procesu, lai saglabātu augstu darbības laiku un uzlabotu sasniedzamību.
Interesanti redzēt izmaiņas Tor tīklā, kad sākās uzbrukums Dread:
https://metrics.torproject.org/torperf-failures.html?start=2022-09-01&end=2022-09-18 (metrikas atpaliek aptuveni divas dienas). Situācija neuzlabosies, kamēr uzbrukums neapstāsies vai nenotiks POW. Mums Tor tīklā vajag vēl aptuveni 800 GUARD mezglu, tāpēc, ja tikai daļa kopienas cilvēku spēs atvērt vienu aizsargmezglu, mums būs vairāk nekā pietiekami. Norādījumus, kā to darīt, varat skatīt
šeit. Pārliecinieties, ka vienlaicīgi netiek atvērti pārāk daudz sardzes mezglu ar vienu un to pašu IP apakštīklu vai mitekli (tie tiks atzīmēti kā slikti mezgli un netiks pievienoti!). Ja vēlaties, lai Dread būtu tiešsaistē, tas ir vienīgais labākais, ko jūs varat darīt mūsu labā. Šīs ķēdes atteices tik ļoti sabojā fona darbību.
Tā ir cīņa, un Tor tīkls ir robeža.