Kaut gan kāds cits lietotājs šajā vietnē (aizmirsu, kurš, necenšoties nozagt ur starmešus vai kaut ko) teica, ka var vienkārši izmantot mājas narkotiku testus lol, vienkārši sajauciet paraugu ar ūdeni un ielieciet to paredzētajā glāzē (vai ielieciet sloksni/līmiņu/ko, atkarībā no ur testa. vienkārši dariet to tāpat, kā jūs to darītu, ja jūs urinātos tajā), un tam vajadzētu pateikt, kādas narkotikas satur ur paraugs (no narkotikām, ko tas pārbauda ofc). Vienīgā problēma ir tā, ka tā ne vienmēr pateiks par piemaisījumiem, tā tikai spēs noteikt vēlamās narkotikas klātbūtni (vai varbūt citas narkotikas, piemēram, šādā veidā testējot presētu adderall un pēc tam pozitīvi pārbaudot opioīdus). šai metodei ir potenciāls pielietojums (lai gan es personīgi to nekad neesmu darījis), bet es nedomāju, ka tā ir ļoti efektīva. tomēr ir vērts izmēģināt, ja nevarat atļauties testēšanas komplektu, es to varbūt kādreiz izmēģināšu, idk lol ^^;
šis amats ir arī pirmā un pēdējā reize, kad es par to dzirdēju, tāpēc, ja kāds cits pārbaudījis šo metodi, lmk, ja tā darbojas. ja tā nav pilnīgi bezjēdzīga, tad vismaz ir vērts to apsvērt imo.