Vieglākais veids, kā pagatavot amfetamīnu virtuvē

OutLaw

Don't buy from me
Resident
Reaction score
133
Fenilnitropropēna sintēze mājas apstākļos: vieglāk nevar būt

Amfetamīna sintēzesgalvenais prekursors ir fenilnitropropēns.
Fenilnitropropēns ir ļoti viegli sintezējams, tāpēc šī amfetamīna sintēzes metode ir vispopulārākā ķīmiķu vidū.

Sintēzei nepieciešams:
  • Kolba (stikla pudele)
  • Atpakaļplūsmas kondensators
  • Elektriskā plīts (ūdens vannai)

Vielu proporcijas tiek mērītas daudzkārtņos, bet reaktoru ieteicams piepildīt ne vairāk kā 2/3 no tā tilpuma.

Nepieciešamās proporcijas 1 litra kolbai ir šādas:
  • Benzaldehīds - 200 ml.
  • nitroetāns - 200 ml
  • n-butilamīns - 20 ml
  • ledus etiķskābe (GAA) - 50 ml
  • Izopropilspirts (IPA)

Reakcija ir jutīga pret ūdeni, tāpēc vēlams, lai reaģenti būtu pēc iespējas sausāki.
Kolbā pievieno benzaldehīdu, nitroetānu, katalizatoru un GAA, labi samaisa un novieto uz karstās plates. Novieto uz lēnas uguns un, maisot, uzkarsē līdz 60 °C. Karsēšanai var izmantot ūdens vannu. Temperatūru reaktorā var kontrolēt ar termometru vai taustot. Kolbai jābūt diezgan karstai uz tausti, bet rokas nedrīkst apdegt. Šai sintēzei dzesēšana nav nepieciešama, var vienkārši uz brīdi izslēgt karsēšanu, līdz temperatūra atkal sasniegs vēlamos parametrus (~ 60 °C). Reakcijas laikā ir nepieciešams periodiski maisīt, sintēzes laiks ir 3-4 stundas. Reakcijas laikā krāsa mainās no gaiši dzeltenas uz tumši sarkanu un paliek dzidra. Tad reakcijas maisījumu atdzesē līdz istabas temperatūrai, ielej glāzē vai burkā, atšķaida ar 250 ml silta ūdens, pārklāj ar vāku un ievieto saldētavā uz 2 stundām. Pēc atdzesēšanas atver vāku un viegli sakrata, ļaujot cirkulēt svaigam gaisam.

Kristalizācija notiek ātri. Burku ar kristāliem atkal tur saldētavā vismaz 15 minūtes. Tad kristāli jāsalauž un jānomazgā ar aukstu ūdeni, līdz pazūd etiķa pēdas (pietiek ar 2...3 reizēm). Pēc tam izskalo ar nelielu daudzumu ļoti auksta izopropilspirta, līdz tiek noņemti piemaisījumi. Pēc tam iegūtos kristālus žāvē gaisā vismaz 10 stundas. Fenilnitropropēnu glabā slēgtā traukā ledusskapī vai tumšā, vēsā vietā.

Svarīgi zināt!
  • Skalošana ar izopropilspirtu jāveic pēc iespējas zemākā temperatūrā. Tas samazinās zudumus.
  • Pirms lietošanas izopropilspirtu 8 stundas ievietojiet saldētavā.
  • Skalojiet, līdz filtrāts kļūst bezkrāsains.
  • Kā filtru ir ērti izmantot parastu plānu drānu, jo kristāli ir diezgan lieli.
  • Fenilnitropropēnam ir nepatīkama asa smaka, un tas kodīgi iedarbojas uz roku un sejas ādu.
  • Jo tumšāks ir fenilnitropropēns, jo vairāk piemaisījumu tas satur.

Fenilnitropropēnu var pārkristalizēt no izopropilspirta tieši pirms šādas reakcijas sākšanas.
Šim nolūkam fenilnitropropēna kristālus izšķīdina izopropilspirtā 30 °C temperatūrā un šķīdumu uzpilda līdz pārsātināšanai. Tad sasaldē zemākajā iespējamajā temperatūrā, līdz kristalizācija ir pabeigta. Kad kristalizācija ir pabeigta, filtrē.
Fenilnitropropēns žūst gaisā, tas nav higroskopisks (neuzsūc ūdeni no gaisa).
Vidējais iznākums ir 300 g (~ 70 % no teorētiskā iznākuma).

Lai pilnībā izprastufenilnitropropēna sintēzes video pamācību, noskatieties:
https://bbgate.com/threads/1-phenyl-2-nitropropene-p2np-video-synthesis-from-benzaldehyde-and-nitroethane-henry-reaction.52/
.

Kvadprime

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
0
I have no access to n-Butylamin - but i have aniline (a lot, looooooot). What exits give aromatic amines as a base?

Beginner from China

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Sveiki, visi. Es esmu no Ķīnas. Mana angļu valoda ir ļoti slikta. Tāpēc daži tulkojumi nav gluži precīzi. Es uztraucos, ka varēšu iegādāties nepareizu "materiālu". Vai kāds var man pateikt CAS numuru? Zemāk publicēšu jaunāko kontrolējamo preču sarakstu. Lūdzu, informējiet mani, ja ir kādas alternatīvas. Paldies visiem.

Attachments

• 231BDp8KIb.pdf
    145.9 KB · Views: 997

diegoarmando

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Sveiki,
Es esmu noob, un, skatoties otru video par amfetamīna sintēzi, redzu, ka ir iespējams izmantot fosforskābi, lai paskābinātu produktu. Vai kāds ir mēģinājis to darīt? Es varu atrast 85 % fosforskābi. Ja es to izmantošu, cik daudz fosfora būs vajadzīgs? 1ml 10ml acetona kā sērskābes?

Iepriekš paldies

TucoSalamanca.

Moderator in the Turkish section
Resident
Reaction score
28
50% koncentrācijas slāpekļskābe 1gr dzīvsudraba 10ml 50% slāpekļskābe

Bitfollow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Es neesmu pārliecināts, rezultāts ir 3,5 g amfetamīna?

nobodyname

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Iespējams, tas ir muļķīgs jautājums, bet vai šī ir A eļļas recepte?

wongivan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Kā amfetamīns kristalizējas caurspīdīgi?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
402
Vai jūs domājat par metamfetamīnu? šeit ir saite https://bbgate.com/media/methamphetamine-recrystallization.103/.
MApjiubht2

Kylemalone1297

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Can I use naphtha as a solvent for extraction?

Kvadprime

Don't buy from me
New Member
Language
🇷🇺
Reaction score
0
Reading scientific literature two weeks ago came across a patent (it seems like it was a patent, not an article in a chemical journal) about the receipt of an alloy from the metal gallium and aluminum. And this alloy was recommended as a synthesis of hydrogen, instead of using aluminum amalgam. I think so if there is access to metal gallium (yes ... I know that it is very expensive in price, but it is not toxic, more precisely - not very toxic), can easily make a gallium nitrate and make an amalgami aluminum is similar to mercury nitrate. .. wonder if it will work? (translation from another laguage)