Metamfetamīna destilācija ar tvaiku

Blade23

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇬
Reaction score
3
Es nevaru atrast nekādu informāciju par metamfetamīna destilāciju ar tvaiku.

Attachments

• A0fPTi65vD.jpg
    A0fPTi65vD.jpg
    159.7 KB · Views: 10

spongebomb

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Kods
Tvaika destilācijas būtība ir tāda, ka tā ļauj destilēt (un pēc tam reģenerēt) savienojumu vai savienojumu maisījumu temperatūrā, kas ir ievērojami zemāka par atsevišķu sastāvdaļu viršanas temperatūru. Ēteriskās eļļas satur vielas, kuru viršanas temperatūra ir līdz 200C vai augstāka, tostarp dažas vielas, kas parastā temperatūrā ir cietas. Tomēr tvaika vai verdoša ūdens klātbūtnē šīs vielas iztvaiko temperatūrā, kas ir tuvu 100C pie atmosfēras spiediena. Karsto tvaiku maisījums, ja tam ļauj iziet cauri dzesēšanas sistēmai, kondensējas, veidojot šķidrumu, kurā eļļa un ūdens veido divus atšķirīgus slāņus. Lielākā daļa (bet ne visas) ēteriskās eļļas ir vieglākas par ūdeni un veido virsējo slāni. Tvaiku, ko izmanto destilācijai, rada vai nu tērauda traukā, kurā atrodas augu materiāls (vārot ūdeni, kas atrodas tā pamatnē), vai ārējā katlā. Ja izmanto tvaiku, kas rodas traukā, ir nepieciešams, lai lapu virs vārāmā ūdens atbalstītu ar režģi. Ūdens tiek sildīts vai nu tieši, izmantojot uguni, vai ar siltummaiņa spirālēm. Šīs metodes vienkāršība padara to piemērotu ēterisko eļļu destilācijai nelielos apjomos. Ja tvaiku ražo ārējais katls, to ievada trauka pamatnē, izmantojot atvērtu spirāli, strūklu vai līdzīgu ierīci(-es). Šī destilācijas veida priekšrocības ir tās, ka tas ir salīdzinoši ātrs un operators to var labāk kontrolēt. Tvertni var ātri iztukšot un atkārtoti uzpildīt, un, pateicoties tūlītējai tvaika atkārtotai ievadīšanai, destilācijas procesa sākums nav lieki jākavē. Ar šo metodi iegūtās eļļas, visticamāk, būs pieņemamākas kvalitātes nekā tās, kas iegūtas, izmantojot tiešāko metodi.
avots: erowid

bet kāds ir jūsu jautājums? Man tas darbojas labi arī bez tvaika ģeneratora.
piemēram, tas ir šāds

Soz04dGaiI