- Reaction score
- 304
- Deals
- 1
Domājat, ka jums vajadzīga tikai vāja bāze Amonija acetāts, cikloheksilamīns un n-butlijs var kļūdīties, bet vienmēr var mēģināt.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 35
- By Rabidreject
Ya amonija acetāts būs tas, par ko es domāju....
Es grasos izvēlēties 3,4,5-triMEOba pirms 2,5-di. Tīri tāpēc, ka reaģējot to ar nitrometānu, un jūs esat ceļā uz meskalīnu, un tomēr es joprojām pēc tam varu mēģināt izmantot nitrometānu, lai arī 3,4,5-TMA.
Es kādreiz gribu pagatavot 2c-b, bet bromēšana mani biedē vispār - man ir 1cc, ko es nopirku pirms daudziem gadiem, kas tiek glabāts flakonā, kurā tas tika ievietots, bet gāzes izmantošana izklausās vēl biedējošāk!!!
Vai nav iespējams kaut ko bromēt, neizmantojot elementāro bromu?
Es grasos izvēlēties 3,4,5-triMEOba pirms 2,5-di. Tīri tāpēc, ka reaģējot to ar nitrometānu, un jūs esat ceļā uz meskalīnu, un tomēr es joprojām pēc tam varu mēģināt izmantot nitrometānu, lai arī 3,4,5-TMA.
Es kādreiz gribu pagatavot 2c-b, bet bromēšana mani biedē vispār - man ir 1cc, ko es nopirku pirms daudziem gadiem, kas tiek glabāts flakonā, kurā tas tika ievietots, bet gāzes izmantošana izklausās vēl biedējošāk!!!
Vai nav iespējams kaut ko bromēt, neizmantojot elementāro bromu?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 304
- Deals
- 1
- Reaction score
- 304
- Deals
- 1
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 11
Jā, Rabidreject, bromēšana vairs nav problēma. Paņemiet NBS (N-bromosukcinimīdu). Bet jums ir jābūt izgatavotam tīram 2c-h Hcl vai 2c-h oksalātam. Bet tas nav tik sarežģīti.
Tagad ir pieejama netoksiska un droša 2c-b sintēze, ko var veikt mājās. NaBH4 + Cu(II)Cl reducēšana un NBS bromēšana. Patiesībā tas darbojas labi pat lielākos daudzumos.
Es beidzot kādreiz kopēšu/ielīmēšu savu aprakstu par 2c-b.
Tagad ir pieejama netoksiska un droša 2c-b sintēze, ko var veikt mājās. NaBH4 + Cu(II)Cl reducēšana un NBS bromēšana. Patiesībā tas darbojas labi pat lielākos daudzumos.
Es beidzot kādreiz kopēšu/ielīmēšu savu aprakstu par 2c-b.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 35
Šī amata nozīme tikko ir trāpījusi uz mājām. Milzīgs paldies par dažiem vienkāršiem vārdiem! Haha