Vienkārša metilona sintēze (bk-MDMA)

karamelosanto

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
HI, Paldies par dalīšanos ar šo sintēzi, manuprāt, ir ļoti skaidra.
Es esmu no Dienvidamerikas, un šeit ir mazliet grūti atrast DCM. Tomēr es varu mēģināt to kaut kādā veidā atrast. Varbūt pirkt to no Ķīnas.
Es gribu jautāt. Vai jūs varētu visus regentus salikt sarakstā ar daudzumiem, lai būtu nedaudz vieglāk saprast, kas man jāpērk. Ja iespējams, arī aptuveno cenu.
Paldies!!!

Professor11

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Pode me mandar uma mensagem? Sou da América do Sul também, estou iniciando na produção de Metilona.

Reaction score
305
Tabulā norādīts, ka 40% metilamīna blīvums ir 0,89 g/cm3, tātad 20 ml tiek iegūti 7,18 g tīras metilamīna gāzes.
Salīdzināsim metilamīna un tā hidrohlorīda molekulmasas:
M (CH3NH2)HCl = 67,518 g/mol
M CH3NH2 = 31,057 g/mol.
Attiecība = 2,174
Ja izmantosiet sintēzē iegūtās proporcijas, 20 ml 40 % metilamīna šķīduma aizstāšanai vajadzēs 15,6 g metilamīna hidrohlorīda.
Metilamīna hidrohlorīds ir iepriekš jāizšķīdina proporcijā 1 g uz 2,5 ml ūdens (15,6 g un 39 ml).
Sagatavo nātrija hidroksīda (NaOH) šķīdumu no 18 g un 54 ml ūdens, ļauj tam atdzist un ielej kolbā ar 2-brom-3,4-metilēndioksi propiofenona šķīdumu. Pēc tam pievieno metilamīna hidrohlorīda šķīdumu. Pēc tam turpināt saskaņā ar norādījumiem.

Last edited by a moderator:

arundo

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Hello, I'm doing the math, and I see that the molar ratio of NaOH isn't equivalent with methylamine HCl. It doubles. It's for some reason?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Es gribu izmēģināt bk-MDMA ķīmisko sintēzi Es jau esmu iegādājies visas nepieciešamās ķīmiskās vielas, es sākšu tieši ar prekursoru 2-brom-3',4'-(metilēndioksi)propiofenonu (CAS numurs: 52190-28-0), jo es to jau iegādājos no Ķīnas ķīmisko vielu piegādātāja un par 1 kg samaksāju 280 dolārus ar iekļautu piegādi, no 25 kg es maksāju 200 dolāru par katru kg.
kg ar iekļautu piegādi.

Metilamīna 40 % ūdens šķīdumu iegādājos no Polijas piegādātāja, lai gan to atrast nebija viegli, un pārējie ķīmiskie produkti ir viegli pieejami valsts tirgū, izņemot 36 % sālsskābi, es atradu tikai 35-38 % analītisko sālsskābi, ko arī nopirku, magnija sulfātu nezināju, kādu iegādāties, tāpēc nopirku bezūdens.

Es vadīšos pēc šādas bk-MDMA ķīmiskās sintēzes, jo tā šķiet vieglāka nekā tā, ar kuru jūs dalījāties, bet es varu kļūdīties, es gribētu, lai jūs man sniedzat savu viedokli.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/bk-mdma-synthesis-easy-and-fast-method.6423/

Paldies!!!

Eddybeaumont

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
4
hello mate, can you give me an address to buy cas 52190-28-0 please?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,210
Deals
1
Someone asked me the other day about using sesamol to get MD-P1P, and it looked possible. Any opinion on that?
DBVaQ6hicT