- Reaction score
- 304
- Deals
- 1
Es negrasījos to publicēt, bet rīt ir Ziemassvētki
neizmantojiet liesmu un izmantojiet taisnu cauruli, nevis zigzagveida cauruli tas bija 1937. gadā mēs gudrāki šajā dienā un laikmetā. Protams, plūsmas ātrumam jābūt precīzam, un temperatūra nedrīkst pārsniegt vairāk nekā 400 °C propāna automātiskā uzliesmošana ir 420-450 °C, jūs redzēsiet dieva
galaproduktu, jūs iegūsiet 4 nitrus, nitroetānam nepieciešama vienkārša destilācija.
Pēdējo reizi es to darīju pirms 5 gadiem. skečveida sintēze.
neizmantojiet liesmu un izmantojiet taisnu cauruli, nevis zigzagveida cauruli tas bija 1937. gadā mēs gudrāki šajā dienā un laikmetā. Protams, plūsmas ātrumam jābūt precīzam, un temperatūra nedrīkst pārsniegt vairāk nekā 400 °C propāna automātiskā uzliesmošana ir 420-450 °C, jūs redzēsiet dieva
galaproduktu, jūs iegūsiet 4 nitrus, nitroetānam nepieciešama vienkārša destilācija.
Pēdējo reizi es to darīju pirms 5 gadiem. skečveida sintēze.
Attachments
Jūs varat būt droši par propāna uzliesmošanas temperatūru, jo rxn maisījumam ir paredzēts, ka tajā nav skābekļa. Nav skābekļa, nav uzliesmojuma. Tāpēc vienkārši pārliecinieties, ka jūsu reakcijā nav skābekļa, un viss būs, kā nākas. Turklāt propāna nitrēšana rūpnieciskā veidā ietver spiedienu, kas ievērojami pārsniedz normālo (8-12 atm), tādējādi palielinot uzliesmošanas temperatūras temperatūru.