- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 8
Labdien,
kā jau aprakstīju citā tēmā, man radās problēmas ar amfetamīna fosfāta sintēzi no P2NP, izmantojot Al/Hg. Es jau veicu divas partijas ar vienu un to pašu rezultātu: pārāk liels neorganisko sāļu iznākums (piemēram, 85 g no 10 g P2NP). Es ievēroju visus šīs vietnes videomateriālos redzamos soļus un izlasīju visus šī foruma pavedienus, kā arī dažus citus ieteikumus. Savu pēdējo partiju es alkalizēju apmēram pirms 14 stundām, un tā tas izskatās tagad.
Vai kāds zina, kas varētu būt nepareizi ar pirmajām divām partijām, kāda kļūda varētu būt izraisījusi manus rezultātus? Ko man darīt ar šo partiju? Dekantēt tikai pirmo kārtu, dekantēt pirmās divas vai dekantēt abas divas dažādas mērglāzes?
Es priecājos par jebkuru ieteikumu, iepriekš paldies,
lee
kā jau aprakstīju citā tēmā, man radās problēmas ar amfetamīna fosfāta sintēzi no P2NP, izmantojot Al/Hg. Es jau veicu divas partijas ar vienu un to pašu rezultātu: pārāk liels neorganisko sāļu iznākums (piemēram, 85 g no 10 g P2NP). Es ievēroju visus šīs vietnes videomateriālos redzamos soļus un izlasīju visus šī foruma pavedienus, kā arī dažus citus ieteikumus. Savu pēdējo partiju es alkalizēju apmēram pirms 14 stundām, un tā tas izskatās tagad.
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Man kaut kā sanāca trīs slāņi. vidējais izskatās kā augšējais no manām pirmajām divām partijām, nezinu, kāpēc man sanāca trešais. Vai kāds zina, kas varētu būt nepareizi ar pirmajām divām partijām, kāda kļūda varētu būt izraisījusi manus rezultātus? Ko man darīt ar šo partiju? Dekantēt tikai pirmo kārtu, dekantēt pirmās divas vai dekantēt abas divas dažādas mērglāzes?
Es priecājos par jebkuru ieteikumu, iepriekš paldies,
lee