Amfetamīna sintēze vienā katlā no P2NP ar NaBH4/CuCl2 (1 kg mērogā)

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
37
Lūk, ko es darīju mazākā mērogā;
1. Šķīdums IPA/H2O 2:1 ((IPA 800ml, H2O 400ml)(1200ml)) tika pievienots 2000ml kolbai.
2. Uzreiz pievienoja NaBH4 (116 g) un sāka maisīt.
3. P2NP (67 g) pievienoja nelielās porcijās, lai maisījuma temperatūra nepārsniegtu 60 *С.
4. CuCl2 (7 g) ūdenī (13 ml) pievienoja lēni pa pilieniem, lai maisījuma temperatūra nepārsniegtu 80 *С.
5. Pēc tam reakciju 30 minūtes refluksēja 80 °C temperatūrā, izmantojot ārējo sildīšanu.
6. Šķīdumu dekantēja un nofiltrēja no reakcijas atkritumiem un iepildīja separācijas piltuvē.
7. Reakcijas maisījumam pievienoja 25 % NaOH ūdens šķīdumu (533 ml) un atdalīja fāzes.
8. Apakšējo slāni notecina lielā vārglāzē un savāc augšējo organisko slāni.
9. Pēc tam ūdens fāzi iepildīja separācijas piltuvē un ekstrahēja ar 500 ml IPA.
10. IPA iztvaicēja 3/4, pusi no piena brīvās bāzes un pusi no IPA.
11.IPA un frībāzi izšķīdināja 130 ml acetona.
12.ortofosforskābi pilināja līdz pH - 6 (pastāvīgi maisot).
13.Maisījumu ielika saldētavā uz 12 stundām.
14.Pēc kristalizācijas suspensiju filtrēja un mazgāja ar sausu aukstu acetonu, līdz acetons ir tīrs.
15.Acetonu no mazgāšanas un ipa/acetona maisījumu ielika atpakaļ saldētavā turpmākai nogulsnēšanai.
16. Procesu atkārto, līdz vairs nav nogulšņu, lai iegūtu 60-70 % augstas kvalitātes amfetamīna, jo maisījumā kļūst vairāk acetona, var būt nepieciešams pilināt vēl nedaudz skābes, lai to samazinātu, bet ne pārāk daudz, jo acetons ir ph7.

Šeit ir foto ar dažiem izžāvētiem pastas akmeņiem, pārējais ir sajaucams sausais pulveris, jo man un maniem draugiem tas ir pārāk spēcīgs.
Iespējams, es atjaunināšu recepti un uzrakstīšu nelielu mājas ķīmiķa recepti, ir daudz veidu, kā to varētu uzlabot.

Attachments

• yrIiJuK8x7.PNG
    yrIiJuK8x7.PNG
    901.1 KB · Views: 549

flyhigh

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
tas nav mets , vai jūs varat no šejienes uzrakstīt, kā to izdarīt, lai kristālmets

Kylemalone1297

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Atšķirīgs process. P2P vai sudo. Vienkārši izvēlieties vienu. Bet šie ir drošāki imo

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Hi. CuCl2 darbojas kā katalizators šajā reakcijā. Vai jums nepieciešams sīkāks skaidrojums?

Kylemalone1297

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Es gribētu zināt visu koncepciju, ja u k to zina. Piemēram, cik daudz vara, lai precīzi samazinātu p2np. Vai mēs šeit šajā sintēzē izgatavojam elektronu? Kas tieši notiek? Es saprotu, kā palaist cauri, bet ne faktisko ķīmisko reakciju, kas notiek.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Ko jūs domājat?
Ir skaidri pateikts, cik daudz. 105 g CuCl2 uz 1 kg P2NP.

NaBH4 ziedo ūdeņradi, bet šajā reakcijā P2NP un slāpekļa atoms maina oksidācijas stāvokli no +3 uz -3. Tādējādi tas iegūst 6 elektronus.

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
un cik % sērskābes jālieto?

Kylemalone1297

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Pērciet neapstrādātu sērskābo no kā notekūdeņu tīrīšanas līdzekli, ja u nevar atrast tādu ar augstu tīrības pakāpi. Kaut kāda iemesla dēļ es internetā varēju atrast tikai 20 %. Notekūdeņu tīrīšanas līdzeklis ir tīrāks. Tāpat kā wtf

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
ir vērts izmantot 96-98%, taču var izmantot arī mazāk koncentrētu.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Sveiki,

Jautājums,

Kad amfetamīna eļļa ir izkristalizējusies ar sērskābi, ir pienācis laiks izfiltrēt amfetamīnu ar Buknera piltuvi, mans jautājums ir šāds. Kāda veida filtrējošo papīru tam ieteicams izmantot?

Piemēram, es meklēju filtru ar šādām īpašībām, vai tas ir labs ieteikums?

Filtra īpašības:
Filtrpapīrs, kas izgatavots no salvešpapīra
Cieti filtri - filtrēšanas laiks 140 sekundes (aizture> 2 µm). Lēna filtrēšana.
Blīvi filtri smalkiem un ļoti smalkiem nosēdumiem.
Svars: 85 g/m2.
Biezums: 0,17 mm.
Filtrēšanas laiks: 140 s.
Aizture:> 2 µm.

Ar cieņu

mile123

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
1. Materiāls:
Parasti salvešpapīrs nav ieteicams ķīmiskai filtrēšanai, jo īpaši organiskajā ķīmijā, jo tas var nenodrošināt nepieciešamo ķīmisko noturību un var ieviest piemaisījumus.

3. Aizturēšana:
Ja amfetamīna sāls kristāli ir mazāki par šo izmēru, tie var izkļūt cauri filtram. 3. Aizturēšanas līmenis ir piemērots lielāku daļiņu filtrēšanai, bet, ja amfetamīna sāls kristāli ir mazāki par šo izmēru, tie var izkļūt cauri filtram. Kristalizēšanas procesiem parasti nepieciešams tāds filtrpapīrs, kas spēj aizturēt mazākas daļiņas, ideālā gadījumā 1 µm vai mazākas.

4. Svars (85 g/m² ) un biezums (0,17 mm):
relatīvi blīvs filtrpapīrs, kas var būt labs smalkai filtrēšanai, bet var arī palēnināt procesu. Biezākam filtrpapīram parasti ir mazāks plūsmas ātrums.

Ieteikumi

Kvantitatīvs filtrpapīrs:
Meklējiet papīru ar aiztures izmēru 1 µm vai mazāku, kas būtu piemērotāks smalku kristālu filtrēšanai.

Buknera piltuves filtrēšana:
Whatman filtrpapīrs vai līdzīgi zīmoli, kas ir īpaši paredzēti vakuuma filtrēšanai. Šāds papīrs ir pieejams dažādās pakāpēs, tostarp ar smalkāku aizturēšanas spēju (piemēram, Whatman 1. vai 2. pakāpes papīrs).

src: chatgpt

Dodiet man zināt, ja kaut kas ir nepareizi

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
labs jautājums... es arī esmu ieinteresēts..
Patiesībā es izmantoju šo
FzdjT09Rtc
4Bi1xnHSvJ

bet es nezinu, kas tas ir lol

Es redzēju daudz veidu filtru "kvalitatīvs" vai "kvantitatīvs" un katrā kategorijā versija "lēns" "vidējs" un "ātri"...
kāds ir labākais ? :p

mile123

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Kvantitatīvs filtrpapīrs
Specifikācija: 9,0 cm
Otrajā attēlā ir tabula ar dažādām specifikācijām, kas, iespējams, apraksta dažādus filtrpapīra veidus, pamatojoties uz tādām īpašībām kā biezums, poru izmērs vai filtrēšanas ātrums.

9ut4zHprkZ

no chatgpt

wannabewalter

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Kāda ir galīgais tīrības pakāpe 60-70 % iznākums? Es atklāju, ka ir tāda lieta kā amfetamīna pasta un amfetamīna sulfāts, un sulfāta cena ir x2. Kāds ir šis galaprodukts (124,4 g video)?

aaduo04

Don't buy from me
Resident
Language
🇭🇺
Reaction score
2
Galīgais daudzums videoklipā ir sulfāts. Pastas konsistence var būt 3x pēc svara, jo šķīdinātāji nav iztvaikojuši (labojiet mani, ja kļūdos).

Kylemalone1297

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Vai es varu veikt sintēzes darbību, izmantojot tikai 5 g p2np ? Lai vispirms to apgūtu.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Jums ir! Neliela apjoma partiju nepieciešams veikt vairākas reizes pirms lielās, lai izprastu šo sintēzi un labi to atcerētos.

Kylemalone1297

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Vai 5g p2np ir labi vai par mazu ? Un vai reakcijas laikā ir nepieciešams spiediens vai tikai pastāvīga sildīšana ?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Jā, labi. Atmosfēras spiediens.

Kylemalone1297

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Vai ir nepieciešams spiediens, vai arī viss būs kārtībā, vienkārši darbinot karstu šķidrumu bez spiediena? Vai ir nepieciešams turēt pēc iespējas lielāku spiedienu ? Man ir jauka 1000 ml smagu sienu apaļa grunts. Tāpēc tas kādu spiedienu noturēs, bet, ja tas nav vajadzīgs, es par to neuztraucos.