- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Leikarts ir tik vienkāršs, bet iznākumi ir absolūti atkritumi.
Ja cilvēki varētu izdomāt, kā palielināt iznākumus, tas ļoti palīdzētu slepenās ķīmijas kopienai.
Acīmredzot magnija hlorīdu var izmantot kā katalizatoru, no tā, ko es sapratu internetā, varbūt tas palīdzēs iznākumiem par dažiem procentpunktiem.
Ja cilvēki varētu izdomāt, kā palielināt iznākumus, tas ļoti palīdzētu slepenās ķīmijas kopienai.
Acīmredzot magnija hlorīdu var izmantot kā katalizatoru, no tā, ko es sapratu internetā, varbūt tas palīdzēs iznākumiem par dažiem procentpunktiem.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Man pie rokas nav saites, bet es starp Rodija arhīviem esmu lasījis, ka ar ūdeni piepildīta Dīna Starka slazda izmantošana palielināja ražu. Izņemot ūdeni, kad tas radās, bet saglabājot pilnas lamatas, tika iegūts labāks rezultāts.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Īss pārskats: Aminu sintēzes attīstība, izmantojot Leikarta reakcijuKasims Umars (Qasim Umar) un Mei Luo (Mei Luo)
Lūk, masveida iznākuma un arī ātruma palielināšanās.
Īss pārskats: Aminu sintēzes attīstība, izmantojot Leikarta reakciju.
Šajā pārskatā sniegts kopsavilkums par reakcijām, kas notiek "Leikarta tipa reakcijas" laikā. Apskatīta aminu sintēzes nozīme un jaunākie sasniegumi, izmantojot vienkāršas un lētas metodes, izmantojot viegli pieejamas izejvielas. Šajā pārskatā ir iekļauti visi...
www.mdpi.com
Lūk, masveida iznākuma un arī ātruma palielināšanās.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Es nesaprotu nevienu no šajā rakstā ietvertajām blēņām, lūdzu, izrunājiet tās. Arī cik liels ir iznākums ar to, kādas ķimikālijas ir jāizmanto un cik ātri tas sūdi paātrina? Ja iespējams, vienkārši uzzīmējiet diagrammu plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Labi, cik liels ir yeild pieaugums, un vai ir kāda sintēze, kas veikta ar ķīmisko vielu attiecībām.