- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Vai kāds no jums var man pārdot video, kurā parādīts, kā pagatavot metamfetamīnu ar jodu un pseidoefedrīnu? Es gribu, lai tas būtu profesionāla cilvēka video, nevis kā video, kurā redzams pliks cilvēks, jo uzskatu, ka tas nav perfekts darbs.
- Reaction score
- 50
Ei, draugs, man ir piedāvājums. Kādreiz ražoju, izmantojot šo metodi, un esmu domājis, cik labs bija tas sūds, un nolēmu izgatavot nelielu partiju. Es tikko sāku noteikt ķīmisko vielu cenas. Es domāju, tā kā tu tik un tā gatavojies iegūt sarkanā fosfora un joda kristālus savam pavāram, un tā kā tu piedāvāji samaksāt par kvalitatīvu demonstrējošu video... Ja jūs tikai sagādāsiet sarkano fosforu un jodu reducēšanai, es sagādāšu pseidoefedrīnu un uztaisīšu jums instruktāžas video ne tikai par sintēzi, bet arī par dažādiem pseidoefedrīna iegūšanas veidiem no aukstajām tabletēm, joda kristālu izgatavošanu no joda tinktūras, pilnīgi improvizētiem stikla traukiem utt. Ko jūs domājat? Es varētu iztikt tikai ar 3,5 gramiem sarkanā un 10 gramiem joda, tas dotu 10 gramu metamfetamīna partiju. Ko jūs domājat?