Vispirms es izmantoju benzolu 1 L, lai izšķīdinātu 500 g 2b4m, un sākumā tas nevar pilnībā izšķīst, tāpēc es to nedaudz uzsildīju, līdz tas izšķīst, pēc tam šķīdums ir silts, bet ne verdošs. Es izmantoju 10 l kolbu ar apaļu dibenu
2. Sagatavoju NaOH aq šķīdumu (300 g NaOH un 600 ml ūdens, tieši tik daudz, lai to izšķīdinātu), ļauju tam atdzist līdz istabas temperatūrai, tad pievienoju to 1. daļas šķīdumam. Uzreiz pēc tam, kad to uzreiz pievienoju, parādās tumši brūna eļļa, tad sāku maisīt, viss kļūst brūns un izdalās daži dūmi (tikai nedaudz), tad uzreiz izmērīju temperatūru, tā ir apmēram 40-45 grādi. Un es nekad nepārtraucu maisīšanu.
3. Sagatavoju 400 g MA.HCI, pievienoju to ļoti mazās porcijās, katru reizi apmēram 10-20 g, tas aizņēma apmēram 2 stundas, jo uzturu temperatūru ap 45 grādiem. Un es redzu, ka apakšā turpina uzkrāties NaCI, un arī no apakšas nāk daži burbuļi. Pēc tam, kad es pievienoju visu MA.HCI, es turpinu maisīt, līdz temperatūra pati pazeminās.
4. Izfiltrēju NaCI un divas reizes izskaloju ar ūdeni, viss šķīdinātājs joprojām ir tumšs, tad turpinu paskābināšanu ar acetonu un HCI 5:1 līdz ph5, ar adatu pilienu veidā. Bet joprojām tumšs.
Es baidos, ka kaut ko darīju nepareizi, patiesībā, kamēr es rakstu šo atbildi, šis tumšais šķīdums jau 3-4 stundas atrodas ledusskapī. Es tiešām meklēju palīdzību par to, es lūdzu, lai man varētu būt kāds rezultāts rīt, vislabākie sveicieni.