- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Man šķiet, ka kaut kas nav kārtībā ar grafiku.
Ja izmantosiet L+vīnskābi (lētāku un vieglāk pieejamu), D enantiomērs (amph,Meth) būs šķīdumā, nevis cietā vielā, kā tur parādās.
Ja izmanto D-vīnskābi (dārgāku un grūtāk atrodamu), D enantiomērs (amph, Meth) būs cietā viela.
Paldies.
Ja izmantosiet L+vīnskābi (lētāku un vieglāk pieejamu), D enantiomērs (amph,Meth) būs šķīdumā, nevis cietā vielā, kā tur parādās.
Ja izmanto D-vīnskābi (dārgāku un grūtāk atrodamu), D enantiomērs (amph, Meth) būs cietā viela.
Paldies.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Viņa shēma ir pareiza. Sāls ir nogulsnējusies cietā stāvoklī. Atšķirības nav, d-amfetamīna l-vīnskābes sāls vai l-amfetamīna d-vīnskābes sāls. Skābi var mainīt un iegūt atšķirīgu izomēru cietā stāvoklī, izmantojot šādas procedūras.
P.S. tas pats attiecas uz metamfetamīnu.
P.S. tas pats attiecas uz metamfetamīnu.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Ko jūs domājat zem 18. attēla.
"Mēs nogulsnējam d-amfetamīnu ar papildu d-vīnskābes daudzumu". Es domāju, ka jūsu izmantotā d-vīnskābe izšķīdināja l-amfetamīna d-vīnskābes sāli. Kā tā nogulsnēs šķīdumā palikušo d amfetamīnu?
"Mēs nogulsnējam d-amfetamīnu ar papildu d-vīnskābes daudzumu". Es domāju, ka jūsu izmantotā d-vīnskābe izšķīdināja l-amfetamīna d-vīnskābes sāli. Kā tā nogulsnēs šķīdumā palikušo d amfetamīnu?
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
D-tartrīts šķīdumā atstāj vēlamo enantiomēru, jūsu cietā viela šajā gadījumā tagad ir jūsu atkritumi, pretēji L-tartrīta (parastajam), jūs tad nogulsnējat ar vēlamo skābi. Abu šo procesu laikā jūs nonākat pie sulfāta vai fosfāta, jo tartrāti nav uzglabājami.
- Reaction score
- 18
Es saprotu, ka. Bet, ja jūs lasāt procedūru, kas ir publicēta , šeit tā ir.
"Ekstrahē ar 5 ml petrolētera un šķīdumu uzsilda, pievieno maisījumam 2,45 g d-vīnskābes spirta šķīdumā. Tad pievieno spirtu līdz pilnīgai izšķīdināšanai un maisot atdzesē. Izgulsnējas l-amfetamīna d-vīnskābes sāls. D-amfetamīns paliek šķīdumā. Lai palielinātu iznākumu, var atkārtot l-amfetamīna d-vīnskābes sāls nogulšņu attīrīšanas procedūru ar metanolu."
Par šo nākamo daļu es runāju.
"D-amfetamīna nogulsnes nogulsnējam ar papildu d-vīnskābes daudzumu. Nogulsnes filtrējam, iegūstam d-amfetamīna bāzi, pievienojot sārmu līdz pH = 11".
"Ekstrahē ar 5 ml petrolētera un šķīdumu uzsilda, pievieno maisījumam 2,45 g d-vīnskābes spirta šķīdumā. Tad pievieno spirtu līdz pilnīgai izšķīdināšanai un maisot atdzesē. Izgulsnējas l-amfetamīna d-vīnskābes sāls. D-amfetamīns paliek šķīdumā. Lai palielinātu iznākumu, var atkārtot l-amfetamīna d-vīnskābes sāls nogulšņu attīrīšanas procedūru ar metanolu."
Par šo nākamo daļu es runāju.
"D-amfetamīna nogulsnes nogulsnējam ar papildu d-vīnskābes daudzumu. Nogulsnes filtrējam, iegūstam d-amfetamīna bāzi, pievienojot sārmu līdz pH = 11".
- Reaction score
- 18
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 18
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
- Reaction score
- 18
Ok. Bet kā jūs varat nogulsnēt d amfetamīnu ar d vīnskābi, Kad jūs atdalījāt
l amfetamīna d tartrātu ar šo pašu vīnskābi iepriekšējā posmā.
l amfetamīna d tartrātu ar šo pašu vīnskābi iepriekšējā posmā.
- Reaction score
- 18
Ap šo tēmu ir daudz neskaidrību. Cerams, ka jūsu videoklips to nedaudz izgaismos.
- Reaction score
- 18