Question Indikatori, kuriem pārdevējiem uzticēties

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki,

Man ir jautājums, kā saprast, kuriem pārdevējiem uzticēties. Es zinu par "uzticamiem pārdevējiem" (tādu ir tikai daži) un par eskrovizācijas pakalpojumu.
Tomēr lietotāja profilā ir norādīti tikai darījumi (piemēram, 2), reakcijas rezultāts (17), nozīmītes (1), punkti (3)... Kā to lasīt? Vai tas nozīmē, ka pārdevējs līdz šim ir pārdevis tikai divas reizes (2 darījumus)? Vai ir saraksts ar pārdevējiem, kuri ir pierādījuši, ka ir uzticami?

Paldies!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Kā bijušais pasta sūtījumu uzņēmuma īpašnieks 8 gadus, es jums teikšu. Nav gala askēļiem, kuri vēlas, lai jūs viņus apmācītu par saviem konkurentiem bez maksas. Daudzi uzstāj, ka viņu tiesības ir tērēt jūsu laiku ar 100 jautājumiem un nekad neko nepirkt. Pieredzējušiem pārdevējiem nav daudz ko teikt. Jūs sakiet to, ko vēlaties. Viņi jums pasaka, vai viņiem tas ir vai viņi to var dabūt. Jūs maksājat depozītu. Jūs saņemat sūdus. Jūs atbrīvojat līdzekļus. Nekas vairāk nav jāsaka. Viens pārdevējs šajā vietnē nav ziņojis man 5-6 darījumu laikā nevienu reizi.
Tas ir saprātīgi, ja rodas jautājums, bet tik un tā nav garantijas, ka pārdevējs zina atbildi. 90% no apgalvojumiem par tīrību tumšajā tīmeklī ir kļūdaini. Daudziem recenzentiem nav iepriekšējas pieredzes ar vielu, kuru viņi recenzē. Tumšajā tīmeklī nav absolūtu apgalvojumu vai garantiju. Jūs nevarat apstrīdēt produktu, ja nevarat to pārbaudīt. "Tas šķiet dīvaini" vai " tas ir mazliet vājš" nesagriež to Būtisks reaģentu komplekts un daži pētījumi ir minimālais obligātais mājasdarbs.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Atvainojiet par surogātpasta sūtīšanu

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons īpaši reaģē ar amīniem. Ir 2 Simons formulējumi. Vienā ir 2 % aldehīda un otrā 2 % acetona (A daļā) ar aldehīdu tas reaģē ar primārajiem amīniem (piemēram, amp vai mda), bet ar acetonu tas reaģē ar sekundārajiem amīniem (piemēram, metamfetamīnu un MDMA) Simons ir tikai amīnu tests.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis manā profilā rakstīts 0 darījumi, tāpēc es pieņemu, ka tas skaitās tikai tad, kad tu kaut ko pārdod, jo es esmu nopircis diezgan daudz lietu.
@leefork340 šajā vietnē ir "uzticības pārdevēji". No viena no tiem es esmu iegādājies daudz lietu. Nekad nav bijis nevienas problēmas no viņa puses. Reiz es izmainīju adresi par 1 numuru un nosūtīju 400 dolāru vērtu metamfetamīnu un kokaīnu uz nepareizo māju.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Tas tiešām sāpēja, kad trāpīju uz to " pilnīgs piedāvājums", kad nesaņēmu sūdus, bet tā bija mana vaina, un tā bija dārga mana kļūda. Es joprojām neesmu īsti atguvies no finansiāli. Es esmu par viņas pērk 1/4 oz un sūdi, ka pasūtījums bija paziņot meth
Un divi grami kokaīna
. Abi no kuriem es saņēmu no puisis pirms un bija apmierināts ar arī viņa ekstazī

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah es jūtu, ka, es nopirku 100 dolāru vērts dažādu narkotiku (kaķis, molly, uc) no kāda, un es domāju, ka tas varētu būt konfiscēts, bet es samaksāju vienalga, jo viņam vajadzēja naudu par piegādi. es saņēmu izsekošanas numuru un viss, tā bija iestrēdzis noliktavā skenēšanas kopš 29.... neizskatās labi. es zinu, 100 isnt daudz, bet im broke lol

žēl, ka tas notika ar jums, lai gan :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Es saku, ka jums ir jāpasūta un jāiztērē zināma naudas summa, līdz atradīsiet jūsu vajadzībām atbilstošu pārdevēju .un zemas cenas parasti piedāvā arī sliktu kvalitāti.
& pārbaudiet atsauksmes :)