Question Indikatori, kuriem pārdevējiem uzticēties

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki,

Man ir jautājums, kā saprast, kuriem pārdevējiem uzticēties. Es zinu par "uzticamiem pārdevējiem" (tādu ir tikai daži) un par eskrovizācijas pakalpojumu.
Tomēr lietotāja profilā ir norādīti tikai darījumi (piemēram, 2), reakcijas rezultāts (17), nozīmītes (1), punkti (3)... Kā to lasīt? Vai tas nozīmē, ka pārdevējs līdz šim ir pārdevis tikai divas reizes (2 darījumus)? Vai ir saraksts ar pārdevējiem, kuri ir pierādījuši, ka ir uzticami?

Paldies!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik sadaļā "darījumi" tiek uzskaitīti tikai darījumi ar depozītu, tāpēc viņi varētu būt pārdevuši vairāk, bet tas nav redzams, jo vietnei nav iespējams to noteikt. piemēram, es jau iepriekš šeit esmu saņēmis sūdus, bet tas saka, ka mani darījumi ir 0, jo tie ir tikai bezmaksas paraugi, tāpēc man nav jāmaksā.

reakcijas rādītājs ir tikai tas, cik daudz patīk, ko viņi saņem par saviem ziņojumiem/atbildēm. tas palīdz novērtēt, cik ļoti viņi patīk sabiedrībā. tam nav daudz sakara ar pārdošanu, bet es, iespējams, uzticētos tirgotājam ar augstāku reakcijas rādītāju, jo tas liecina, ka viņi ir integrēti.

Es domāju, ka nozīmītes ir tikai tādas kā "jauns biedrs", "biedrs" un "rezidents". mums visiem ir tikai viena, bet tā palīdz pateikt, cik ilgi lietotājs ir vietnē. jauni biedri ir aktīvi mazāk nekā mēnesi. biedri ir aktīvi apmēram mēnesi. Rezidenti ir bijuši aktīvi vismaz 2 mēnešus. ir arī citas kategorijas, piemēram, jauni pārdevēji, pārdevēji, ražotāja pārdevēji u. c., bet es par tām neko daudz nezinu. es zinu tikai to, ka jums ir jāuzrāda pierādījumi (piemēram, laboratorijas iekārtojums), ja vēlaties būt ražotāja pārdevējs.

punkti patiesībā neko nenozīmē. tikai veikli sīkumi, piemēram, "o, šis cilvēks ir saņēmis 25 patīk, tāpēc viņš saņem 3 punktus" vai kaut ko tamlīdzīgu. tas ir jauki, bet neko daudz nepasaka. jūs varat redzēt, par kādiem punktiem ir kādi "sasniegumi" viņu profilos, ja jūs interesē :3

ja vēlaties zināt, kuriem pārdevējiem uzticēties, skatieties atsauksmes. pat uzticamiem pārdevējiem dažreiz var būt slikti produkti. ņemiet vērā visas atsauksmes, bet tās, kurās ir attēli, noteikti ir vērtīgākas.

ceru, ka tas palīdzēja ^__^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Uzticams pārdevējs, kurš vienmēr būs uz skatuves, ir tas, kurš rūpējas par visa veida saviem klientiem, arī tiem mazajiem. Pieejamībai 12/7 jābūt standarta. Es personīgi nesaprotu tos "pārdevējus", kuriem nav nepieciešams kontakts ar saviem klientiem. Kāds varbūt vienkārši vēlas aprunāties vai kaut ko pajautāt. Ne tikai nauda nauda nauda nauda. Viss ne vienmēr ir saistīts ar naudu. Jauku dienu visiem

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Kā bijušais pasta sūtījumu uzņēmuma īpašnieks 8 gadus, es jums teikšu. Nav gala askēļiem, kuri vēlas, lai jūs viņus apmācītu par saviem konkurentiem bez maksas. Daudzi uzstāj, ka viņu tiesības ir tērēt jūsu laiku ar 100 jautājumiem un nekad neko nepirkt. Pieredzējušiem pārdevējiem nav daudz ko teikt. Jūs sakiet to, ko vēlaties. Viņi jums pasaka, vai viņiem tas ir vai viņi to var dabūt. Jūs maksājat depozītu. Jūs saņemat sūdus. Jūs atbrīvojat līdzekļus. Nekas vairāk nav jāsaka. Viens pārdevējs šajā vietnē nav ziņojis man 5-6 darījumu laikā nevienu reizi.
Tas ir saprātīgi, ja rodas jautājums, bet tik un tā nav garantijas, ka pārdevējs zina atbildi. 90% no apgalvojumiem par tīrību tumšajā tīmeklī ir kļūdaini. Daudziem recenzentiem nav iepriekšējas pieredzes ar vielu, kuru viņi recenzē. Tumšajā tīmeklī nav absolūtu apgalvojumu vai garantiju. Jūs nevarat apstrīdēt produktu, ja nevarat to pārbaudīt. "Tas šķiet dīvaini" vai " tas ir mazliet vājš" nesagriež to Būtisks reaģentu komplekts un daži pētījumi ir minimālais obligātais mājasdarbs.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
es reiz pasūtīju no tirgus tor un pārdevējs man prasīja padomus par piegādi, lieki teikt, ka es atcēlu šo pasūtījumu lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Tomēr es viņam tomēr devu dažus padomus, balstoties uz savu pieredzi sūtījumu nosūtīšanā uz/no manas valsts, tikai neradīja lielu uzticību tas, ka viņš nezināja, vai valstij ir jābūt uz sūtījuma.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
arī reaģentu komplekts ir NOBEIGUMS, ja jūs pasūtāt no jebkura avota, no ielas vai interneta, tam nav nozīmes, pat ja pats pārdevējs uzskata, ka produkts ir tīrs, jums nav ne jausmas, vai viņš to nav ieguvis no kāda cita, kas apgalvoja, ka tas ir tīrs, bet patiesībā nav, jo attiecībā uz tīrību nav īsti vienkārša veida, kā to pārbaudīt mājās vairumam zāļu, vismaz bez spektroskopijas vai hromatogrāfijas iekārtas.

Esmu redzējis dažus labus rezultātus, testējot dažus savienojumus ar TLC, bet kolorimetriskajos testos ir grūti precīzi noteikt tīrību, un tie sniegs tikai aptuvenu aplēsi, ja jums nepieciešams testēt mājās, vismaz attiecībā uz amfetamīna tīrību es ieteiktu izmantot pārkristalizāciju, lai iegūtu labākos rezultātus, jo īpaši, ja jūs gatavojaties svērt devas kādam citam mērķim, piemēram, tablešu presēšanai.

Esmu dzirdējis, ka dažiem cilvēkiem ir bijuši labi rezultāti, izmantojot vienkāršu kušanas punkta analīzi sulfātamfetamīnu tīrības pārbaudei.

Ir arī portatīvie masspektrometri, bet tie ir ļoti dārgi, man laimīgā kārtā izdevās iegādāties vienu par salīdzinoši zemu cenu.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Pēdējā lieta, ko slikti atzīmēt, ir, ja jūs testējat amfetamīnus, tikai atcerieties, ka atvasinājumus, piemēram, metamfetamīnu un citus amfetamīna izomērus, nevar viegli izolēt, izmantojot lielāko daļu reaģentu testu, īpaši visizplatītāko amfetamīnu testēšanai, proti, Markisa reaģentu.

Ja jūs visvairāk uztrauc metamfetamīna aizvietošana, tad vienīgais kolorimetriskais tests, par kuru es varu iedomāties un kurš varētu dot zināmu atšķirību, ir Freohde reaģents, bet tas joprojām nav uzticams.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Esmu dzirdējis par reaģentu ar nosaukumu Simonss, kas, iespējams, varētu precizēt tādu testu kā Marquis rezultātu, jo tas it kā nereaģē uz jūsu standarta amfetamīnu šķirni, bet joprojām pozitīvi reaģē uz metamfetamīnu, bet es neesmu īsti pārliecināts par šī apgalvojuma pamatotību, un man ir šaubas, jo tas joprojām darbojas, nosakot pašus amīnus, tāpēc es īsti nedomāju, ka būtu jūtama atšķirība.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Atvainojiet par surogātpasta sūtīšanu

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nekas tāds, mēs esam šeit, lai mācītos. Marķīza reaģents ir 19/1 sērskābe/formaldehīds. Man tas ir mājās.
Es priekšroku dodu titrēšanai, lai pārbaudītu tīrību, Kausēšanas tests var noderēt, kad jūs pievienojat titrēšanas rezultātus. Jūs, piemēram, zināt, ka šis kokaīns ir titrēts 70 %, tagad kušanas tests var sniegt precīzu mērījumu par piemaisījumu kušanas temperatūru.
Es to glabāju savā sd kartē, lai varētu sastādīt plānu, kādus reaģentus varu izmantot narkotiku identificēšanai.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Vai metamfetamīna un amfetamīna reakcija patiešām ir tik uzkrītoša ar simoniem? Es nezinu, kāds ir šī reaģenta noteikšanas mehānisms, bet es neesmu dzirdējis par reaģentu, kas bez papildu testēšanas varētu droši atšķirt dažādus amīnus.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ak, nu, es veicu dažus pētījumus, un jā, Simon's tiešām var noteikt sekundāros un primāros amīnus atsevišķi, par ko es nebiju informēts.

Būs jāveic daži testi ar metamfetamīna paraugiem, kas man ir glabāti.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Attiecībā uz šo vietni es neesmu pārliecināts, jo nekad neesmu pasūtījis no pārdevēja šeit, un es neesmu pārliecināts, ka daudzi no viņiem pat nosūtītu uz manu valsti, bet pagātnē es diezgan bieži esmu redzējis, ka metamfetamīns tiek pārdots kā 4MMC un Adderal, līdz pat concerta pat, man personīgi nav labas reakcijas uz metamfetamīnu, man ir aizdomas, ka tas ir tāpēc, ka tas daudz vieglāk šķērso hematoencefalisko barjeru, man ir diagnosticēta ADHD, un mans galvenais iemesls, kāpēc es lietoju nefarmaceitiskus amfetamīnus, ir tas, ka man ir bloķēta recepšu saņemšana citu izklaides zāļu lietošanas dēļ.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Es parasti nepiesakos presētu Adderall mana priekšroka ir Speed presēts manā paša tabletes, es varu kontrolēt devu, un tas darbojas labi manas ADHD manā pieredzē, manas galvenās bažas ir iegūt kaut ko līdzīgu sintētisko katinons, nevis faktisko amfetamīna, Pat ja es uzticos pārdevējam es parasti vienmēr pārbaudīt jaunas piegādes, jo nav pateikt savu piegādes ķēdi, un, ja tā izgatavoti paši vai no cita avota, kas var nebūt patiesas viņiem, un diemžēl es esmu saticis ļoti maz pārdevēji, kas aktīvi pārbaudīt savu produktu piemaisījumu vai samazināt narkotikas.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Pamatojoties uz to, ko esmu pārbaudījis, un uz to, ko iemācījos farmakoloģijas studiju laikā, ir maz efektīva atšķirība starp speed un adderal, ja amins ir pareizi uzskaitīts, ar pareizu devu speed iedarbība ir aptuveni vienāda, priekšrocība ir tā, ka man nav mēnešiem jāgaida uz zāļu papildināšanu, un es varu turpināt lietot citas nestimulējošas izklaides narkotikas, neuztraucoties par ārsta nejauši veiktu narkotiku pārbaudi un adderal receptes zaudēšanu.

Speed ir arī daudz lētāks par devu diapazonu, kurā es parasti iekrītu, 1 grams pienācīgas speed man var radīt aptuveni 20-30 atsevišķas tabletes atkarībā no devu kopuma ar tādu pašu iedarbības līmeni kā adderal, par daļu no cenas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons īpaši reaģē ar amīniem. Ir 2 Simons formulējumi. Vienā ir 2 % aldehīda un otrā 2 % acetona (A daļā) ar aldehīdu tas reaģē ar primārajiem amīniem (piemēram, amp vai mda), bet ar acetonu tas reaģē ar sekundārajiem amīniem (piemēram, metamfetamīnu un MDMA) Simons ir tikai amīnu tests.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tāpēc pārdevēji ar lielu pārdošanas apjomu un lielāko daļu pozitīvu atsauksmju (pēdējā laikā nav daudz negatīvu atsauksmju. ) Tie vienmēr ir laba izvēle. Man patīk zināt, vai pārdevēji ir kaut cik aktīvi, tāpēc es nosūtu BS jautājumu, uz kuru var atbildēt ar "jā" vai "nē". Pārdevēji nevēlas pavadīt 6 stundas, atbildot uz ziņojumiem. Piemēram, "Vai jūsu nezāles tiek audzētas brīvā dabā?". Pēdējo reizi izmantojiet depozītu. Tas ir jūsu drošības tīkls. Ja izveidojat labu ziņojumu ar savu pārdevēju, varat izvēlēties slēgt tiešos darījumus. Tikai ziniet, ka varat zaudēt naudu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis manā profilā rakstīts 0 darījumi, tāpēc es pieņemu, ka tas skaitās tikai tad, kad tu kaut ko pārdod, jo es esmu nopircis diezgan daudz lietu.
@leefork340 šajā vietnē ir "uzticības pārdevēji". No viena no tiem es esmu iegādājies daudz lietu. Nekad nav bijis nevienas problēmas no viņa puses. Reiz es izmainīju adresi par 1 numuru un nosūtīju 400 dolāru vērtu metamfetamīnu un kokaīnu uz nepareizo māju.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
jā, tas pats, es nopirku kaut ko, un mans darījuma skaitītājs nemainījās. es jautāju Heisenberg par to, un viņš teica, ka tas tikai iet uz augšu, ja ur ur pārdevējs. sucks bet neatkarīgi ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Tas tiešām sāpēja, kad trāpīju uz to " pilnīgs piedāvājums", kad nesaņēmu sūdus, bet tā bija mana vaina, un tā bija dārga mana kļūda. Es joprojām neesmu īsti atguvies no finansiāli. Es esmu par viņas pērk 1/4 oz un sūdi, ka pasūtījums bija paziņot meth
Un divi grami kokaīna
. Abi no kuriem es saņēmu no puisis pirms un bija apmierināts ar arī viņa ekstazī

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah es jūtu, ka, es nopirku 100 dolāru vērts dažādu narkotiku (kaķis, molly, uc) no kāda, un es domāju, ka tas varētu būt konfiscēts, bet es samaksāju vienalga, jo viņam vajadzēja naudu par piegādi. es saņēmu izsekošanas numuru un viss, tā bija iestrēdzis noliktavā skenēšanas kopš 29.... neizskatās labi. es zinu, 100 isnt daudz, bet im broke lol

žēl, ka tas notika ar jums, lai gan :c