Question Es esmu šeit jauns, man ir vajadzīgi cilvēki, kuriem nepieciešams ketamīns, bet, lūdzu, kā es varu izmantot tirgus eskropu šeit

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Labdien visiem.....

Es esmu šeit jauns, un mani iepazīstināja kolēģis šeit, sakot, ir drošāk šeit.... Vai ir daži ketamīns, bet lieta ir tā, ka es meklēju cilvēkus, kas varētu būt gatavi strādāt ar mani pat aci pret aci jebkurā valstī. Un arī, lūdzu, kā es varu izmantot bbgate escrow metodi man vajadzīga palīdzība, lūdzu.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Kāda ir tīrība Clark

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
95,9 % kungs, vienkārši dodiet man tekstu, lai mēs varam runāt labi.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
OKey dude. Bet kā jūs nosūtāt sūtījumu, puika.

alikuma009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Jebkura ideja šeit, kā darbojas Escrow's.
Tas izskatās dīvaini, tāpat kā citi tur, tas izskatās dīvaini.???

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,771
Deals
666
Kas jums nav skaidrs?

View previous replies…

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vai mēs varam strādāt ar Escrow šeit, ja iespējams, dude

Clark012

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Jā, protams, mate ļoti iespējams strādāt uz eskropu šeit Okey. vienkārši DM mani, parunāsim un kur tieši.

View previous replies…

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Okey.
Vienkārši atsūtiet man savu kontaktinformāciju, lai mēs varam tur visu nokārtot, tad ierodieties uz eskortēšanu, lai pienācīgi vienotos.
Vai ir kāda ideja, kā šeit izmantot eskrovas metodi. Vai esat to šeit izmantojuši iepriekš.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Klārks ir tik pilns ar sūdiem, ka cenšas jūs izkrāpt no jūsu naudas... tik ērti saka, ka viņa produkts ir 95,9 procentu tīrs. un no kurienes jūs esat ieguvuši šos skaitļus? Jums tur ir GC/MS ? Protams, ja jums ir tik konkrēti rezultāti, jums ir jābūt izdrukai, ko varat iesniegt.

Austkan0@

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cajun Gopnik

paldies par brīdinājumu ❌🚯, bet, lai pateiktu jums patiesību, es esmu tik pārliecināts, strādājot ar ..CLARK012.. sākumā es domāju, ka tas noveda pie scam, kā jūs teicāt, bet sūds nebeidzās ar scam bro, es pasūtīju dažus dažus dažus gramus, un tas viss nāca caur. Tātad tieši tagad es dodos uz pilnu pasūtījumu Escrow forumā tagad tikai tāpēc, ka es uzskatu, ka man ir grūti, izmantojot escrow šeit, bet es sēdēt un izdomāt to, pirms diena iet uz leju. Neliels padoms jums, saņemt likmi bailes no scam jūsu sirdī un atvērt sevi, lai dotu to izmēģināt par savu sevis krūšturis. Paldies par jūsu padomu krūšturis

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,015
Deals
1
Sveiki, esiet pieklājīgi, lūdzu, un neaizskariet citus foruma dalībniekus. Izsakiet savu viedokli, neskandinot.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Jūsu tikko teiktajā ir tik daudz norāžu, kas pierāda, ka jūs esat PILNA SŪDIENA. Ikviens, kas lasa sarunu starp šiem kontiem, var redzēt, ka šie ziņojumi ir no VIENAS PERSONAS.

Pirmā norāde ir jūsu angļu valodas neprasme.

Otrkārt, šāda sarakste starp diviem lietotājiem, kas iesaistīti darbībās, kuras jūs mēģināt attēlot, acīmredzamu iemeslu dēļ jau sen būtu pārcelta uz privātu tērzēšanu. ne visiem redzamam.

Un pēc jūsu pamatojuma riskēt un uzticēties svešiniekam, tad kāpēc tad pircējs ir tas, kuram ir jāriskē un jāsūta jums nauda. Protams, ja jums būtu produkts, par kuru apgalvojat, ka jums ir, tas runātu pats par sevi, un jums nevajadzētu būt problēmām "uzticēties svešiniekam" un nosūtīt nelielu summu, pirms lūgt samaksu, lai izveidotu uzticību un popularizētu savu produktu..

TĀPĒC ES AICINU ADMINISTRATORUS BLOĶĒT JŪSU KONTU UN CITUS VILTUS PROFILUS... JA VIEN ŠĪ NAV JŪSU VIETNE... KAS ZINA...