Varu iedomāties, ka Apvienotajā Karalistē tos ir iespējams iegādāties tikai pret komerciālās licences apliecinājumu.
Ebay tiek pārdots daudz nitroetāna/Nitrometāna, bet daudzi pārdevēji pieprasa kādu pierādījumu.
To, manuprāt, būtu viegli viltot, jūs varat mēģināt atrast to uzņēmumu reģistrācijas numurus, kuriem varētu būt kāds sakars ar kādu ķīmiskās vielas izmantošanas gadījumu, bet kuriem nav interneta klātbūtnes, tāpēc ir grūti atrast kontaktus. Šos numurus var atrast vairākās tīmekļa vietnēs, noteikti ir īpašas tīmekļa vietnes tikai Apvienotās Karalistes uzņēmumiem, bet noteikti ir arī īpašas ES tīmekļa vietnes visiem ES reģistrētajiem uzņēmumiem. Es mēģinātu to darīt tikai tad, ja pasūtījums tiek sūtīts uz adresi, kas nevar būt saistīta ar mani.
Vēl viena iespēja ir Vācija, Polija vai Ķīna. Katrā no šīm valstīm ir daudz pārdevēju, kas var jums nosūtīt šīs ķimikālijas un kas varētu būt gatavi tās pārmarķēt.
Es tikko esmu nosūtījis aptuveni 30 kastes, kurās katrā ir 1x20 l konteiners ar metanolu, etanolu, metilamīnu un līdzīgām šķidrajām ķimikālijām. Es tās vienkārši marķēju kā tīrīšanas līdzekļus, un visas tās tika nogādātas no Polijas caur Vāciju uz Beļģiju.
Tā kā šo preču pārvadāšana no vienas valsts uz otru loģistikas ziņā nav nelegāla, bet gan tikai ierobežota, tas varētu sniegt jums vēl vienu iespēju.
Jūs varat to darīt klasiskā veidā un iegādāties to valstī, piemēram, Polijā, no uzņēmuma, kas jums neuzdos jautājumus, saņemt oficiālus eksporta/importa dokumentus un nosūtīt ar oficiālu kurjeru..Ebay ir arī daudz privātu kurjeru, kas ik nedēļu brauc no Polijas atpakaļ uz Lielbritāniju un otrādi, ja jūs atradīsiet kādu, kuram vēl ir ietilpība savā kravas automašīnā, jūs varētu rezervēt vietu diezgan lēti, viņi parasti arī uzdod mazāk jautājumu.
Šajā gadījumā es izmantotu nozagtus vai viltotus kurjera uzņēmuma datus, kā arī adresi, kas izskatās koprades, bet kuru nevar saistīt ar mani.
Es ceru, ka tas varētu palīdzēt