Question Vai kāds var man pateikt, kas man nepieciešams, lai darbotos slepenā narkotiku laboratorijā [Es izlasīju PDF, bet nesaprotu.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Es gribu zināt, kas man nepieciešams, lai darbotos slepenā narkotiku laboratorijā Es izlasīju PDF par slepenām narkotiku laboratorijām, bet man to ir grūti saprast.
man ļoti palīdzētu skaidrojumi.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Vai varat pateikt, kāda ķīmiskā viela no šī saraksta ir dārga? Šie reaģenti ir arī diezgan droši un likumīgi.
  • 100 g BMK glicidāta ēteri (CAS 80532-66-7; CAS 41232-97-7; CAS 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH vai KOH;
  • ~ 80 ml HCl (35 %) vai 100 ml H2SO4 (45 %);
  • ~600 ml DCM vai petrolēteris;
  • ~100 g MgSO4 vai Na2SO4;
  • ~500-600 ml destilēta ūdens;
  • ~ 50 g NaCl (pēc izvēles);
kuru attēlu jūs domājat?
Tas sniedz avotu ar atbildi uz tipisku jautājumu, daži cilvēki domā, ka ir daudz vieglāk uzdot jautājumu, piemēram, "Kas ir a-Oil vai kas ir kolba ar apaļo dibenu", nevis izmantot google. Protams, es nerakstīšu vienu un to pašu skaidrojumu vairākas reizes. Dažreiz atbildes ir jāatrod pašam, nevis jāpieprasa atbildes ar putām ap muti.
Jūs varat atrast p2np piegādātāju, izmantojot BB foruma Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Nepareizs sākums, ja tas ir stumbelnlock, cilvēks domā par to, kas nāk tālāk, un, ja tas ir jūsu lieta, nav joks draugs, būt drošs un iegūt vairāk informācijas, ienīst lasīt, ka cits draugs uzspridzināja sevi vai apdedzināja seju af, tā nav joks, tā ir reāla bīstamība darbs, lūdzu, nav underdeeestimate to, im nav teikts dont darīt to, lūdzu, darīt vairāk reaserge jums toutch kaut ko,
Es to domāju kā draugs, kurš domā labi un vēlas, lai jums tas izdodas.
Esi drošs.