Question Vai kāds var man pateikt, kas man nepieciešams, lai darbotos slepenā narkotiku laboratorijā [Es izlasīju PDF, bet nesaprotu.]

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Es gribu zināt, kas man nepieciešams, lai darbotos slepenā narkotiku laboratorijā Es izlasīju PDF par slepenām narkotiku laboratorijām, bet man to ir grūti saprast.
man ļoti palīdzētu skaidrojumi.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Tas vienkārši prasa laiku un lielas pūles no jūsu puses, jo ir ļoti daudz aspektu.

Runa ir ne tikai par aprīkojumu vai ķīmijas zināšanām, bet arī par pareizas piegādes ķēdes infrastruktūras izveidi un jo īpaši par drošības īstenošanu, lai netiktu pieķerti.

Nevelciet laiku

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Ja jums ir nepieciešams uzdot šo jautājumu, iespējams, jums nevajadzētu pamest savu ikdienas darbu. lol.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Kāpēc uz šiem muļķīgajiem jautājumiem tiek sniegtas atbildes, bet labi jautājumi tiek ignorēti. Vai jūs mēģināt kultivēt idiotu barošanas ar karotīti kultūru?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Domāju, ka īpaši iesācēju jautājumiem ir nepieciešami daži tieši padomi, piemēram, iepriekš minētie, lai garantētu lielāku drošību visiem iesaistītajiem.

Uz kuru no jūsu jautājumiem nesaņēmāt atbildi? Varbūt mēs varam palīdzēt

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Cik sapratu, šajā tēmā ir arī citas problēmas, piemēram, ķīmijas pamatizpratne (kuras man arī zināmā mērā pietrūkst) tiem, kas izpilda šo maršrutu, vai arī ne 100 % ievēro padomus.

Cik es sapratu, šajā tēmā P2P iegūšanas veids tika pietiekami labi izskaidrots un to varēja sekmīgi izpildīt, savukārt ceļš no P2P līdz galaproduktam arī tika minēts, bet to līdz šim nevarēja izpildīt jūsu piesaistītās tēmas dalībnieki. Īpaši par Leuckart reakciju forumā ir padziļināts ziņojums.

Lūdzu, labojiet mani, ja es kļūdos, es tikai atceros, ka šis amats pagaidām vēl nebija 100% veiksmīgs visiem vairāku iemeslu dēļ. Bet ne obligāti tāpēc, ka ne visi svarīgie jautājumi tika atbildēti

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P ir lieliska kvalitāte
N-formy ir izcilas kvalitātes
Visi šajā tēmā uzdotie jautājumi attiecas uz nākamo soli
Es zinu, ka ir (6 cilvēki), kas gaida padomu tikai par pēdējo soli.
Un, kā es lasīju šeit pirms dažām dienām
atbilde jau ir publicēta, bet to tikai jāatšifrē parastam lietotājam.

Nulles lietotāji šeit var atšifrēt šo attēlu.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Sveiki, cieniet visus foruma dalībniekus un esiet pieklājīgi, lūdzu. Mēs nepieņemam rupju saziņu mūsu forumā. Ikviens ir pelnījis, lai viņam šeit tiktu sniegta palīdzība.
Ir tāds pats jautājums, es jau aprakstīju šo tēmu atdalītajā tēmā P2P sintēze no BMK glicidāta ēteriem

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Labdien, mister @G.Patton ceļš, ko vēlaties, lai mēs izmantotu, ir paredzēts neliela mēroga ražošanai.
Ļoti dārgas ķimikālijas un augsts risks iegādāties šīs ķimikālijas.

Tāpēc ir nepieciešams, lai mēs ievērotu šo sintēzes maršrutu šeit attēlā.
ja kāds var atšifrēt šo attēlu, tad ir iespējams izgatavot A-eļļu no visiem legālajiem produktiem.
nav nepieciešamas ļoti toksiskas ķīmiskās vielas, un tās radīšana ir lētākais veids.
To sauc par progresu.
Es saprotu, ka ķimikāliju pārdevējiem šis ceļš nepatīk.
Ir jēga.
Bet es esmu šeit, lai iemācītos to legālā veidā bez augstu uzskaitīto ķīmisko vielu, kas ir toksiskas un aizliegtas, un tur par pārāk dārgi.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Es ļoti cienu cilvēkus, kuri patiešām atbild uz jautājumu.
Man ir apnikušas atbildes, kurās ir atsauces uz citiem pavedieniem. Tā nemaz nav atbilde, bet gan tikai labs veids, kā radīt apjukumu.
Es saprotu, ka tas var būt nomācoši, ja viens un tas pats jautājums tiek uzdots vairākas reizes
bet tā ir daļa no darba. Un atbildes vienmēr ir bez pienākuma.

ps: atvainojos, es domāju, ka es biju tēmā par A-eļļu no saul

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Manuprāt, tiklīdz jūs vēlaties veikt ceļu, ko lielākā daļa ķīmiķu Nīderlandē veic lielajās laboratorijās (izņemot katalizatoriskās hidrogenēšanas ceļus), jums būs jāsaskaras ar ļoti ierobežotiem ķīmisko vielu veidiem. No manas pieredzes zinu, ka ārpusbiržas avoti tikai pagarina visu procesu, padara maršrutus mazāk mērogojamus un dažkārt pat mēdz izmaksāt dārgāk.

Ja jūs meklējat "legālāku" veidu, kā iegūt brīvās bāzes vai ātrumu, kāpēc neizpētīt NaBH4/CuCL2 ceļu?
Jums ir jāsaprot arī šī foruma ekspertu komanda, kad jums ir jāatbild uz jautājumiem tūkstošiem cilvēku, bet tie ir publicēti citur, visvieglāk ir ieteikt pārbaudīt, kur ir publicēta sākotnējā informācija.

Kopumā viss, kas jums nepieciešams jūsu maršrutam, jau ir šeit, šajā forumā.

1. P2P sintēze no BMK glicidāta ēteriem
2. 1-fenil-2-propanona (P2P) Leukarta aminācija līdz amfetamīnam un metamfetamīnam. Mazs mērogs.

Bez ekspertu grupas ir arī daži pastāvīgie lietotāji, kuriem ir pieredze šajā jomā un ar kuriem vajadzības gadījumā varētu konsultēties. Es tiešām nesaprotu problēmu

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 ir aizliegts sir, un P2nP ir katra novērojamo saraksta augšgalā
arī šis ceļš ir ļoti dārgs .
Jūs kļūdījāties, lielās laboratorijas strādā ar legāliem produktiem, ja vien var, jo tie ir par normālu cenu un legāli.
kāpēc jūs domājat, ka apaan bija NR 1 ķīmiskā viela no 2009. līdz 2018. gadam, jo tā bija legāla un lēta, un to varēja iegādāties par 20 €/kg.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP tiek kontrolēts kā ellē, pat poļu pārdevēji to vairs neuzskaita savā tīmekļa vietnē, jo to dēļ

to var iegādāties, bet tikai patiesas privātas ziņas atgriezušajiem klientiem, kuri to vairs neredz uzskaitīto.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
hmm, kāda ir jūsu mērķa cena par litru freebase?
Šo maršrutu varētu izpildīt par 300EUR/litrs, parastiem cilvēkiem, kas nevar iegādāties tonnas prekursoru, tas maksās aptuveni 600EUR/litrs, kas joprojām ir labi.
Es esmu pārliecināts, ka tās laboratorijas, kas to dara, nedalās ar precīziem maršrutiem. Īpaši ne internetā
No kurienes jūs to esat ieguvuši? Es varu viegli nosaukt vairākus P2NP pārdevējus, kas to pārdod publiski, jo tas nav nelikumīgi.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al jūsu atbildes ir pareizas, un P2nP joprojām ir likumīgs, bet nav saglabāts, lai pasūtītu .
lielākais pārdevējs Polijā no P2nP nesen vairs nav uzskaitīti.
arī, izmantojot meklēšanas joslu, vairs nav atrodamas nekādas preces.
Es domāju, ka viņiem tam ir iemesls.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Jā, man šķiet, ka jums ir taisnība.

Tomēr es nekad nepirktu P2NP tiešsaistē, ir lieliskas alternatīvas iespējas, lai iegūtu produktu rokās