labi , es pārbaudīju amalgamu ar skalošanu un bez skalošanas, un rezultāts ir vienāds iznākums.... tad es dodu priekšroku skalošanai, lai vismaz daļu no tās likvidētu, mdma ražošanā ir daudz ceļu, bet, ja jūs nolemjat veikt sārmu-skābju ekstrakcijas , HG vajadzētu vienkārši izkļūt, jebkurā gadījumā, ja iznākums ir vienāds.... kāpēc nemēģināt novērst jau pirmajā posmā? varbūt galīgajam rezultātam tas nav svarīgi, bet, ja jūs varat būt mazāk pakļauti HG, kamēr sasniedzat šos posmus, es domāju, ka ir vērts iztērēt 3 minūtes skalošanas posmā.
attiecībā uz p2np , patiesībā, manuprāt, vispār nav nepieciešams, lai AL folija būtu pilnībā "izkausēta" (mana angļu valoda, haha), šķiet, ka var izmest daudz nereaģējušas folijas, nezaudējot iznākumu, bet MDMA gadījumā, ja negaidīsiet, kamēr AL folija pilnībā reaģēs, iznākums būs ļoti slikts.
attiecībā uz temperatūru, manuprāt, būtu jāuztur pareiza reakcijas temperatūra, pat tad, kad eksotermiskā reakcija ir pabeigta, kad tā ir pabeigta, burbuļošana utt. turpinās, un jāgaida mazāk laika...
ja mēs to atstāsim pašu, reakcija turpināsies, līdz viss būs izreaģējis, bet tā var aizkavēties vairāk nekā 12 stundas, parasti to atstāj uz nakti.
Tā kā amalgama ir grūti kontrolējams līdzsvars, mums ir jāturpina novērot, ideālā gadījumā šajās 6 stundās reakcija būtu jāpabeidz, bez ārējās temperatūras, bet tas ir atkarīgs no lēmuma, varbūt sekundes? tikai jāgaida, lai redzētu tumši pelēku... jāgaida, kamēr folija peld? kad tas notiks, cik ilgi jāgaida, līdz izskalo vai jāpievieno prekursori?
Varbūt kādu dienu man izdosies vienmēr darīt to pašu, bet šī diena vēl nav pienākusi haha.
atvainojiet par manu spāņu valodas