- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Labi, tātad tas ir spēcīgāks, bet spēcīgāks ne vienmēr nozīmē labāks. Vai ir kāds priekšstats par ietekmi salīdzinājumā ar 5f?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 112
- Deals
- 32
Esmu saņēmis dažas atsauksmes no klientiem, kuri apgalvo, ka tas darbojas labāk
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 112
- Deals
- 32
Mēs nelietojam produktus un precīzi nezinām, kādas ir dažādu produktu sajūtas, tas ir tāpat kā viena veida kartupeļu čipsiem ir dažādas garšas, dažiem cilvēkiem patīk bārbekjū garša, bet citiem - tomātu garša. Vienmēr pastāv individuālas atšķirības,Man nepatīk, kad cilvēki man jautā, kurš ir spēcīgākais produkts, patiesībā, ja jums patīk tomātu garšas čipsi, jūs jutīsiet, ka jebkurš cits īpašais čipss jums nepatīk, šajā brīdī jums patīk tikai šis produkts, mēs varam analizēt stiprās un vājās puses tikai objektīvu datu ziņā, tas neatspoguļo subjektīvas sajūtas. Kas attiecas uz to, kādi produkti klientiem ir vajadzīgi, kādi produkti patīk, kādas sajūtas, tā ir viņu brīvība!
- Reaction score
- 102
Ļoti atšķaidīta šķidruma pagatavošana ir vislabākais veids, kā no spēcīgākajiem noīdiem pagatavot normālu garšvielu. Es nezinu, kāda ir pieredze, izņemot intoksikāciju, tāpēc līdz tam citi faktori nav būtiski. Visvairāk atdevi-noīdi (rezerves zemes resursi) pēc C1 vērtības (ja atrodami vikipēdijā) ir MDMB-CHMINACA & HU-210. Tas ir arī šausmu nams jautri norīt tīrā veidā (tikai mikro tad no; lai pārliecinātos, ka nav downed kā es esmu viegli ir). Noids ir visbagātīgākais ķīniešu ražošana, tas ir diezgan viegli importēt prekursorus un padarīt uzpūstās smalkas garšvielas, un gatavs pulveris narcs ir visvieglāk iegādāties vairumā ar milzīgu peļņas normu. Ja tu uztaisi aerosolu līdz stiprai, bet nekaitīgai garšvielai (ar lēnām dūmu pīpēm), tu iegūsti ~50 reizes lielāku pulvera daudzumu, ko pārdot kā top garšvielu ar nedaudziem ODs.