4MMC brīvā bāze ar HCl/acetonu nereaģēja

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Es pagatavoju savu 4MMC frībāzi, bet man bija jādodas uz darbu, tāpēc es atstāju frībāzi pudelē 5 h, un, kad es atgriezos mājās, es redzu dzeltenu eļļu, bet ļoti ļoti dzeltenu, tāpēc es paņēmu 10 ml (20 g 2b4m) un es pilienu pa pilienam iepilināju HCl, un es pilienu daudz, un man bija sarkana krāsa, kad es pārbaudīju pH, tāpēc es domāju, ka tas bija 1-2, Pēc tam es ieliku 50ml acetona un pH bija apmēram 4-5, tātad tas bija labi, bet nebija balta piena, tā joprojām bija oranža eļļa, tāpēc es nolēmu iepildīt eļļu pyrex plāksnē un gaidīt rītdienu, šorīt es redzēju uz plāksnes kristālus, es redzēšu šovakar, vai ir izmaiņas, vai jūs zināt, kas notika? Kāpēc, pat ja nebija balta piena, šķīdumā radās 4MMC kristāli?

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Un es nesaprotu, kāpēc man ir tik daudz 4MMC, lai gan es izmantoju tikai 20 g 2b4m https://ibb.co/Dbrvm0Z.
Varbūt tas ir tāpēc, ka es ļāvu brīvo bāzi pudelē, kamēr 5 stundas?

SonicNL

Don't buy from me
Resident
Reaction score
82
Kādu šķīdinātāju jūs izmantojāt?

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Parasti skābes pievienošana tiek veikta ar ūdens slāni vairāku iemeslu dēļ.

Pirmais iemesls, lai nezaudētu produktu, tas viss nonāk ūdens slānī. acetons un skābe dod piemaisījumus, acetons diezgan labi šķīdina mefedronu, un vēl jo vairāk skābes ūdens klātbūtnē.

Otrais iemesls, ja tavs ph ir nokrities pat līdz 1, tad, iztvaikojot ūdenim, visa skābe aizlidos kopā ar ūdens tvaikiem.

Produkta krāsa, kā jūs atceraties, bieži vien ir saistīta ar 4-metilpropiofenona piejaukumu bk4 (2b4m). Tika novērots, ka, kad ph kļūst zemāks par 6, piemaisījumi sāk izkrist.

Un izmazgājiet šķīdinātāju no metilamīna kvalitatīvi, tad nebūs lieka svara un deguns degs.

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
111
kad es redzētu, kā jūs gatavojat mefedronu, es pat par velti negribētu. kaudzes muļķību jūs rakstāt masakru.
Es nopirku no tā paša vektora ketonu un man ir tīrs balts pulveris un augsta efektivitāte. jūs vienkārši nezināt, kā to labi izdarīt, un tā ir sintēze, un tā ir problēma.
Tie ir ķīmijas pamati un tu no tā taisi Ēģiptes mīklas xD.

Attachments

• df6oqVPJue.jpg
    df6oqVPJue.jpg
    4.5 MB · Views: 345
  • x1HETGvrdO.jpeg
    x1HETGvrdO.jpeg
    5.1 MB · Views: 691
  • mWQS7FngXu.jpg
    mWQS7FngXu.jpg
    4 MB · Views: 336
  • 0wPI2iVtkL.jpg
    0wPI2iVtkL.jpg
    3.8 MB · Views: 335

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
tā man saka cilvēks, kurš gatavo mefedronu stikla burkās virtuvē, filtra vietā izmanto apakšveļu. Mani neinteresē, ko jūs domājat, jūsu zināšanu līmeni demonstrē jūsu virtuves laboratorija. )))

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Ūdens slānis, jūs domājat virsējo slāni ar metilamīnu/ūdeni?

idk kāpēc, mans pH mainās no 6-7 uz 1-2 ar dažiem pilieniem.. Es nopirku pH mērītāju, tāpēc pārbaudīšu precīzi pH !

Es mazgāju ar acetonu, un mans pulveris ir šāds: https: //ibb.co/Yhk2LKT Jā, tas ir balts, bet es redzu dažus mazus zaļus reljefus.

Bet es domāju, ka pārkristalizēšu ar IPA.

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Pēc reakcijas (ja izmantojat dihlormetānu) ir jāatdala virsējais ūdens slānis ar metilamīnu. dihlormetāna slānis ir rūpīgi jānoskalo no metilamīna (vispārīgs noteikums vairāk mazgāšanas, bet ar nelielu daudzumu ūdens).

Pievienojot skābi dihlormetānam, iepriekš jāpievieno ūdens, aprēķins ir 5 ml ūdens uz gramu mefedrona. Pēc brīvās bāzes neitralizēšanas ar skābi atdaliet ūdeni (es iesaku pāris reižu kārtīgi izmazgāt dihlormetāna slāni ar ūdeni un iztvaicēt šo ūdeni, tajā vēl būs pulveris) un iztvaicējiet, lai iegūtu maksimālu pulvera iznākumu. Pēc tam pulveri izmazgā ar ledusaukstu acetonu.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Plastmasas ph mērītājiem nepatīk organiskie šķīdinātāji , labāk ir izmantot labas universālas testa strēmeles. Man patīk čehoslovāku valoda, ļoti precīza.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
55
Es īsti nesaprotu, tātad jūs sakāt, lai es ielieku ūdeni 4 mmc brīvajā bāzē un pēc tam ielieku skābi? mana HCl skābe ir 36-38%, tātad iekšā ir ūdens..

Tas ir mans rezultāts iepriekšējā reizē, kad darīju 4-mmc : https://ibb.co/4mJFQLj.

mans pH bija nevis 1-2, bet 6-7 (pH testa krāsa bija zaļa), un pēc tam, kad es ieliku HCl līdz 6-7, es ieliku acetonu un es redzēju baltu pienu ar 4mmc klinti, tā nav laba metode? Tā kā es to pašu metodi izmantoju arī šajā sintēzē, es tikai ieliku HCl, lai daudz..

Ir tik daudz sintēžu, ka nezinu, kura ir labākā. 😅

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Vai jūs varat nosaukt par labu metodi, kurā acetona un ūdens maisījuma dēļ jūs zaudējat daudz pulvera?

jā, vieglāk ir visu paskābināt ūdenī, sālsskābē nav pietiekami daudz ūdens, lai pulveri pilnībā ekstrahētu ūdenī.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
lai gan dariet, kā jūs zināt, jūs, iespējams, zināt labāk))) tirgū ir mazāka konkurence))))

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Alkohols stipri šķīdina mefedronu. piemērots tikai kristālu audzēšanai ar nosacījumu, ka no mātes šķīduma iegūstam atpakaļ pulvera atliekas.
Etilacetāts izskalo sliktos mefedrona piemaisījumus, turklāt tas ir ļoti ķīmiski aktīvs un parasti satur etiķskābi.
Tikai sausais acetons labi noņem piemaisījumus vai dihlormetānu/dihloretānu (pēc tiem vēl jāizskalo ar acetonu, hlororganisko indi).

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Lai saņemtu atbildi, ir jāraksta, ko tieši esat darījis.
ps. tēma par mefedronu, nevis par 3,4-metilēndioksi metamfetamīnu
izveidot tēmas labāko variantu

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
111
Made mmc nav nepieciešams laboratorijas aprīkojums, lai izgatavotu lielā mērogā arī, ja u ir Smart u dont need.
Par dcm ir pārāk daudz darba un nepieciešams tu daudz iekārtu.

Attachments

• 9iNWBTZ5VR.jpg
    9iNWBTZ5VR.jpg
    4 MB · Views: 351
  • TrXk6Fd378.jpg
    TrXk6Fd378.jpg
    4.1 MB · Views: 328
  • NGnAy3JOPQ.jpg
    NGnAy3JOPQ.jpg
    4.7 MB · Views: 337

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
Filtrēšanai nepieciešama tikai apakšveļa. pīšļu pārslēdzējs un lepojies ar to))))
bet nopietni, laboratorijas standartus izgudroja idioti, ja klausās jūs. EtOAc lol
Etilacetāts ir pakļauts hidrolīzei uz spirtu un skābi, un tu tam vēl dod sārmu))))

Last edited:

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
111
Ja mmc ir legāla u var spēlēties ar laboratorijas aprīkojumu.
Bet, ja u vēlas izgatavot 500 kg dienā, u ir reaktora stikls 1000 l.
Tikai 100l un ir dārgs.in Polijā izmanto plastmasas reaktors 1000l un sajauc mest acetona skābi un pabeigt illigal laboratorija dont spēlēt ar jauku laboratorijas izgatavoti ātri pārdot ātri un nopirkt.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
193
500 kg tās reaktors 8000 l nepieciešams, ja uz vienu darbu līdz.
Kas izmanto 1000l stikla)))) Tikai ar tērauda vai PTFE pārklājumu. Daži cilvēki izmanto polietilēnu, bet plastifikatori nonāks pulverī.
Labs aprīkojums un pareizs ražošanas cikls paātrina procesu un uzlabo kvalitāti.
Tev nav mani mācīt, tava skala ir tālu no 500 kg vienlaicīgi vai dienā, tu pagatavo pāris kg un mēģini attaisnot savu sūda gatavošanu, daudz vieglāk ir nemēģināt lepoties ar sūdiem un vēl jo vairāk tos nepublicēt. Tagad tu kaut kādu iemeslu dēļ mēģini sevi noslēpt, tas ir smieklīgi))))

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
111
Tīrā brīvā bāze.

Attachments

• s8MfEw1RQj.jpeg
    s8MfEw1RQj.jpeg
    5.6 MB · Views: 650
  • m4pYgCuWSt.jpeg
    m4pYgCuWSt.jpeg