Redaguoti (18 d.): Gaukite šūdą DDOSER. Mano vidurinis pirštas nukreiptas į tave, o mano penis nukreiptas į tavo motinos vidų.
Ką tik pasidarė 10X kartų sunkiau nuimti esamą ryšį su Dread. Tikriausiai vis dar gausite timeout problemų (dabar jų daugiau), prisijungdami prie "Dread", bet paimkite naują tapatybę ir, tikėkimės, pasieksite captcha. Jis vis dar bus lėtesnis, nei norėčiau pakankamai greitai aš tweak tai įvedimo procesas aplink žiedą mes bus iš esmės neįmanoma nuimti (nebent Tor tinklas eina žemyn). Bent jau tokia yra viltis.
Taip pat norėčiau labai pasidžiaugti parama, kurios sulaukėme šios prastovos metu. Žmonės nekenčia mūsų veiklos nutraukimo taip pat, kaip ir mes jo nekenčiame. Dėl to verta viską daryti, kai viską padarome. Dirbsime kelias dienas, kad stabilizuotume šį procesą, kad išlaikytume aukštą veikimo laiką ir pagerintume pasiekiamumą.
Įdomu pamatyti pokyčius "Tor" tinkle, kai prasidėjo "Dread" ataka: https:
//metrics.torproject.org/torperf-failures.html?start=2022-09-01&end=2022-09-18 (metrikos atsilieka apie dvi dienas). Nebus daug geriau, kol ataka nesibaigs arba neįvyks POW. Mums reikia dar apie 800 sargybos mazgų "Tor" tinkle, taigi jei tik dalis bendruomenės žmonių galės atidaryti vieną sargybos mazgą, jų turėsime daugiau nei pakankamai. Instrukcijas, kaip tai padaryti, galite pamatyti
čia. Įsitikinkite, kad vienu metu neatidarysite per daug sargybos mazgų su tuo pačiu IP potinkliu ar kompiuteriu (jie bus pažymėti kaip blogi mazgai ir nebus pridėti!). Jei norite, kad "Dread" veiktų internete, tai yra vienintelis geriausias dalykas, kurį galite padaryti dėl mūsų. Šie grandinės gedimai taip daug šūdina fone.
Tai kova, o "Tor" tinklas yra riba.