Pergalė ponios ir vyrai !
Pagaminau 160 mg heroino iš 173 mg laisvosios bazės morfino, išgauto iš 300 mg morfino sulfato tablečių, kurių galiojimo laikas baigėsi 2008 m. (taip, tikriausiai pagamintų 2006 m., todėl 17 metų laikytų aplinkos temperatūroje (arti 20 °C).
Aš pats pasigaminau acto anhidridą iš Na-acetato+S2Cl2 ir sunaudojau 1 gramą su savo 173mg morfino be bazės, 10 ml stiklinėje kolboje, 85°C temperatūroje, nuolat maišant magnetu per 2H20 minučių.
Bazavimas 10% NaOH tirpalu, ekstrakcija eteriu, garinimas stiklinėse Petri lėkštelėse 45°C temperatūroje (žr. paveikslėlį), pasverta (160mg, gera išeiga), užpilta distiliuotu vandeniu ir parūgštinta prie pH2 koncentruoto HCl lašais, neutralizuota natrio bikarbonatu iki pH7.
Injekcija IM :
1,5 mg slenkstis, nedidelis poveikis (todėl akivaizdu, kad tai ne morfinas)
3mg : mano tikroji galinga dozė (poveikis šiek tiek geresnis nei morfino, malonesnis)
6mg : vėmimas
Puiku, tai tikra DAM mano patirtimi, beveik 2-2,5 karto stipresnė už medicininį morfiną.
Ketinu atgaminti sintezę su išsamesne informacija, nuotraukomis, skaičiavimais, tiksliomis temperatūromis ir medžiagomis.
Sukursiu gerai dokumentuotą specialų puslapį apie šią sintezę šiame forume, kai įgysiu bent 4 ar 5 sintezės patirties.
(ir daugiau morfijaus iš mano kodeino, atrodo, kad tai labai gerai veikia)
-> Asmeninė refleksija : vis dar nesuprantu, kodėl DAM nenaudojamas ligoninėje (ar net legaliai) : priklausomybės lygis prilygsta, pavyzdžiui, Tramadoliui, o man jis yra labai žemas. Vienos savaitės laiko tarpas tarp 2 dozių yra kaip vienas vakarėlis su draugais : šaunu, bet ne problema laukti kitos savaitės. Mano pastebėjimas : priklausomybės problemų gali turėti tik tie, kurie jau turi priklausomybės problemų...