YT yra NileRed vaizdo įrašas, kuriame jis iš ebay gauna palyginti gryną "migdolų eterinio aliejaus" ar kažko panašaus pavyzdį ir sako, kad jis yra pakankamai grynas, kad jį būtų galima naudoti reakcijose, bet vis tiek jį išgrynina. Festeris sako, kad reikia kelias minutes palaikyti vakuumą, kad būtų pašalintas HCN. Minėta, kad BAE/benzaldehidas yra kontroliuojama medžiaga JAV, o tai juokinga, nes vakar turguje tiesiog pagriebiau nedidelį BAE buteliuką, kuriame kaip vienintelė sudedamoji dalis nurodytas benzaldehidas. Suprantu, kad popieriuje tai skamba geriau.
Atsiprašau, drauguži, Fritai, nesugebu suprasti, ką tu sakai. Tai, ką tu matei ir nusprendei, kad buvo ar nebuvo praktiška tau ar kam nors kitam, nebūtinai bus teisinga visiems. Bandau įsteigti gamybą, brolau, jei supranti, ką turiu omenyje, ir kol kas mane stabdo tam tikro ingrediento trūkumas. Kol kas kaip paskutinę išeitį turiu Ma Huang , bet net nesistengiu eiti šiuo keliu, jei neprivalau. Šiuo metu ir ateityje mano pagrindinis prioritetas - neatkreipti į save dėmesio ir nepalikti jokio pėdsako.
Jei kas nors norėtų paspartinti gamybą, Festeris sako, kad tai yra perspektyvi alternatyva, palyginti su tablečių pirkimu ar augalų gavyba. Jei kas nors norėtų pradėti 5Gal kibirą ar du, skirtus benzaldehidui fermentuoti, kontiuityviai, jokia įranga, apie kurią kalbate, nereikalinga, o melasos/cukraus/raugų/BAE kaina man nėra svarbi. Nors distiliavimo, refliukso aparatas ir t. t. būtų gražu ir naudinga, bet kol kas to dar nesu pasiekęs.
Išgauti L-PAC yra gana paprasta (pagal šį aprašymą somm). Filtruokite tirščius ir naudokite tolueno arba eterio plovimą, kad juos ištrauktumėte ir išgarintumėte. Stengiuosi šį procesą užbaigti iki efedros, todėl kitas žingsnis - redukuoti metilaminu. Jei tai jau buvo padaryta ir padaryta, tai niekas apie tai tikrai nekalba ir, atrodo, daug nežino, kad man pavyko rasti. Atleiskite man, kad ieškau išsamesnės informacijos ir viską priimu su druskos grūdu, nepaisant visų lankstymosi ir gatvės kreditų. Kaip jau sakiau, bet kuriuo atveju daug ko išmokstu viską aiškindamasis. Ačiū už jūsų laiką ir indėlį. o7