- Reaction score
- 19
Netrukus įsigysiu šį 20 l partijos reaktoriaus indą ir man kilo keletas klausimų.
Turint šias trumpas pagrindines specifikacijas
1) Viršutinis maišymo variklis su reduktoriumi
2) Atskiras stiklinis dangtis su 7 kakleliais
3) Įrengtas padavimo piltuvėlis ir kondensatoriaus rinkinys
4) Apvalaus dugno viensluoksnis stiklinis indas su išleidimo vožtuvu
5) Nerūdijančio plieno kaitinimo vonia su išleidimo vožtuvu
Dabar ketinu juos užsisakyti su DDP. Taigi perkant viskas jau bus sutvarkyta. Dabar tik pasidomėjau, ar iš tikrųjų draudžiama tokius gaminius įsigyti privačiai? Nerandu daug informacijos apie tai. Aš, žinoma, imuosi savo priemonių pirkdamas tokius, nes visiškai kitoje vietoje ir plius išbandysiu prietaisą siųstuvams. Galbūt šiek tiek paranojiška iš mano pusės, bet geriau saugotis, nei gailėtis.
Tačiau taip pat įsivaizduoju, kad, žinoma, muitinėje ar dar kur nors netyčia patikrinus prekes bus skambinama pavojaus varpais. tai nėra draudžiama šią įrangą įsigyti privačiai? Ir ar jie turi teisę sustabdyti jūsų prekes ir, pvz. Koks geriausias atsakymas?
Ačiū, kad perskaitėte šią temą, ir visi pasidalykime savo žiniomis, kad galėtume gerai sužaisti savo kortomis.
Turint šias trumpas pagrindines specifikacijas
1) Viršutinis maišymo variklis su reduktoriumi
2) Atskiras stiklinis dangtis su 7 kakleliais
3) Įrengtas padavimo piltuvėlis ir kondensatoriaus rinkinys
4) Apvalaus dugno viensluoksnis stiklinis indas su išleidimo vožtuvu
5) Nerūdijančio plieno kaitinimo vonia su išleidimo vožtuvu
Dabar ketinu juos užsisakyti su DDP. Taigi perkant viskas jau bus sutvarkyta. Dabar tik pasidomėjau, ar iš tikrųjų draudžiama tokius gaminius įsigyti privačiai? Nerandu daug informacijos apie tai. Aš, žinoma, imuosi savo priemonių pirkdamas tokius, nes visiškai kitoje vietoje ir plius išbandysiu prietaisą siųstuvams. Galbūt šiek tiek paranojiška iš mano pusės, bet geriau saugotis, nei gailėtis.
Tačiau taip pat įsivaizduoju, kad, žinoma, muitinėje ar dar kur nors netyčia patikrinus prekes bus skambinama pavojaus varpais. tai nėra draudžiama šią įrangą įsigyti privačiai? Ir ar jie turi teisę sustabdyti jūsų prekes ir, pvz. Koks geriausias atsakymas?
Ačiū, kad perskaitėte šią temą, ir visi pasidalykime savo žiniomis, kad galėtume gerai sužaisti savo kortomis.