Gavau keletą privačių žinučių su klausimais apie mano proceso proporcijas, todėl manau, kad geriau tai paaiškinti viešame pranešime - taip suprasite, kodėl ir kaip tai padariau:
Tai reiškia, kad mano reaktoriuje negalima maišyti mažiau nei 10 l skysčio.
2 - sintezės dieną turėjau tik 500 g NaBH4, o tai reiškia, kad produkto buvo 3,478 karto mažiau nei pirminės sintezės metu (1739 g Nabh4).
3- Jei apskaičiuosite pradinės sintezės proporcijas, padalintas į 3,478, tai nebus min. 10 l, kurių reikia mano reaktoriui, todėl nusprendžiau visas proporcijas sudaryti su 3,478, išskyrus vandens ir IPA mišinį, nes tai neturės įtakos procesui, tik distiliavimo laikui. Naudojau vandens ir IPA mišinį (18L)/3,478=5,175L*2.
4 - Trumpai tariant, aš pagaminau lygiai tokias pačias proporcijas, kaip ir pradinės, padalytos į 3,478 dėl mano NaBH4 atsargų, išskyrus vandens ir IPA mišinį, kurį naudojau dvigubai daugiau, nei turėčiau naudoti, kad galėčiau jį maišyti reaktoriuje.
Kitoje partijoje vėl atkursiu tiksliai tą procesą su nuotraukomis, kad parodyčiau, kaip svoriai, kiekiai ir išeiga yra tiksliai tokie, kaip aš išsamiai aprašiau, kitoje partijoje aš tai padarysiu tiksliai pagal originalų sintezatorių, kad patikrintų, ar išeiga pasikeis, bet aš esu praktiškai įsitikinęs, kad ji nepasikeistų.
Ačiū.