Question Kapsulės matavimas

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Sveiki išmanantys žmonės.

Noriu investuoti į mažytę kapsulių pildymo mašiną, bet nežinau, kaip pasirinkti, kokio dydžio kapsulių man reikia.

Šiuo metu imu MDMA kristalus, sutrinu juos iki smulkių miltelių, pasveriu 200 mg ir pripildau 2 dydžio kapsulę.
Tai darau rankiniu būdu.
Gamyba man yra mažos apimties, vienu metu man visada reikia pagaminti tik 1 ar 2 šimtus.

Taigi mano klausimas toks: kaip nustatyti, kokio dydžio kapsulę naudoti, jei noriu, kad MDMA tolygiai pasiskirstytų visose kapsulėse?
Skaičiau šį įrašą /threads/capsulation.387/ ir ten yra daug geros informacijos, bet manau, kad man reikia žinoti miltelių tankiškumą pagal:
ZBh0wa5CIG

Taigi, jei kas nors žino grynojo MDMA (gerai šampano 84%, kaip spėju) tankį, tada prašau, praneškite man, kad galėčiau nusipirkti tinkamo dydžio kapsules adn kapsulių presą, nes 2 dydžio kapsulės nėra užpildytos, todėl mano dozavimas bus per didelis ir netolygus...

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Sveiki, manau, kad tokią informaciją rasti gana sunku. Ar turite omenyje tūrinį tankį? Manau, kad jį gana lengva ir geriau išmatuoti patiems.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Iš esmės noriu tik žinoti, kokio dydžio kapsulę reikia naudoti, kad į ją patikimai tilptų 200 mg MDMA, atskirai nematuojant kiekvienos dozės.

Jei matuojuosi pats, ar turiu apskaičiuoti suspaustų 200mg smulkių MDMA miltelių tūrį ir tada bandyti jį suderinti su kapsulės dydžiu?

Turiu omenyje, kad jau žinau, jog 2 dydis yra gerokai per didelis, bet ar man pereiti prie 3 ar 4 dydžio, kad pasiekčiau 200 mg "saldžiąją vietą"?

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Tikriausiai yra per daug kintamųjų, kad būtų galima pateikti universalų atsakymą be tam tikro standartizavimo. Faktinis MDMA kiekis toje pačioje partijoje skirsis to paties tūrio 200 mg mėginyje, paimtame iš karto vienas po kito, nebent jį malate rutuliniu būdu iki smulkių tolygiai pasiskirsčiusių miltelių. Jūs balansuojate ant ribos tarp to, kad tai, matyt, yra pakankamai svarbu, kad jūs net galvojate apie miltelių tankį, ir to, kad tai nėra pakankamai svarbu, kad nuo jo nuplautumėte safrolą, sumaltumėte rutuliniu malūnu ir sumaišytumėte su tinkamu kiekiu neaktyvaus užpildo, kad jis 200mg tilptų į bet kokią 200mg ar didesnę kapsulę.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Verčiau jo su niekuo nemaišyti. Nedidelės rankomis pagamintos partijos smulkiai sumaltų (plaktuku ir skiedikliu) šampano kristalų, gražių baltų purių miltelių.

Prašom paaiškinti "nesvarbu, kad nuo jo reikia nuplauti safrolą, sumalti rutuliniu malūnu ir sumaišyti su reikiamu kiekiu neaktyvaus užpildo".

View previous replies…

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Jis nešvarus ir šampano spalvos, o tai paprastai reiškia, kad jame yra nesureagavusio safrolo, tad kodėl jo neplaunate?

Turėdami savo išvalytą MDMA, galėtumėte jį sumalti į rutulinį malūną (akmenų trintuvę su rutuliukais arba BB) su neaktyviu užpildu. Apskaičiuosite, kiek užpildo įdėti, kad visiškai užpildytoje bet kokio dydžio kapsulėje būtų 200 mg arba labai panašus kiekis.

Man įdomu, kodėl taip svarbu, kad tai yra 200 mg, o ne "maždaug 200 mg", ar 190 arba 210 yra toks didelis skirtumas? 200 mg yra savavališkas skaičius, pasirinktas tik todėl, kad jis apvalus. Jūs pernelyg supaprastinate situaciją, kad ją šiek tiek pagerintumėte, kai reikia mažiau pastangų ir minčių, kad ją pagerintumėte iš esmės.

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Reaction score
97
Ak, ačiū.
Nenoriu jo plauti, nes jis yra pakankamai kokybiškas, o aš nenoriu jo gadinti ir didinti savo išlaidų.
Kalbant apie 200 mg, taip, tai savavališkas skaičius, ir aš noriu jį gauti tik ten / maždaug ten, nes tai yra gero dydžio dozė bet kam.
Manau, kad esate teisus ir aš per daug komplikuoju, ypač turint omenyje, kad šios dozės nėra skirtos perpardavimui, o tik draugams.
Turiu analitinį mąstymą ir mėgstu tyrinėti, kaip viską daryti teisingai. Jei turėčiau laboratoriją, tikrai duočiau ją plauti... Maniau, kad 84 % yra maždaug tiek švarus, kiek galima gauti MDMA (bent jau taip man sakė GammaGoblin žmonės...).

Reaction score
314
Taip, jūs viską apsunkinate. Susikiškite savo MDMA. Jei naudojate papildomus užpildus, sumalkite ir sumaišykite viską kartu. Vaistinėje pirkite pigiausius preparatus kapsulėmis. Iš kapsulių išimkite viską, kas papildoma, ir pabandykite į jas įdėti savo MDMA. Taip nustatysite kapsulių dydį. tada užsisakykite tuščias kapsules pagal pasirinktus parametrus.