mdma sintezė

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Sveiki.

Šį forumą atradau šiandien, naršydamas po Dread forumą, ieškodamas tikslios ir išsamios mdma sintezės.

Visų pirma, išties džiugu matyti, kad chemikai čia skiria savo laiką, kad padėtų kitiems žmonėms įgyvendinti jų projektus.

Neprieštaraučiau sumokėti už rimtą pagalbą, bet įsivaizduoju, kad tie keli genijai, kuriuos mačiau per pagalbą kitiems, nebeturi finansinių interesų.

Peržvelgiau šią svetainę ir radau daugybę receptų, tačiau žmonėms, kurie turi mažai arba visai neturi chemijos žinių, tokiems kaip aš, kliūva net paprasčiausi terminai, tokie kaip "refliuksas" ir "plovimas".

Nesu suinteresuotas dirbti kitus keturiasdešimt savo gyvenimo metų, įsilaužimas užtrunka per ilgai, kad išmokčiau; turiu sąskaitas, kurias reikia apmokėti; o visi kiti tradiciniai su narkotikais susiję būdai užsidirbti pinigų reiškia, kad reikia labai rizikuoti, turėti komandą arba naudoti smurtą, kad būtų gerbiami, jei ne visi.

Tada man į galvą atėjo chemija, kažkas, ką galėčiau daryti vienas, mažai investicijų už didelį pelną, dėl milžiniškų maržų smurtas nereikalingas, o protingai atliekama rizika gali būti sumažinta beveik iki nulio.

Atradau apie pmk-glicidatą, o dar šiek tiek pasidomėjus paaiškėjo, kad visada galima pradėti nuo legalių pirmtakų, pridėjus kelis žingsnius.

Dingęs namas, kameros ir judesio detektoriai, legalūs prekursoriai ir dubuo su rūgštimi, kuri ištirpintų visus nelegalių medžiagų pėdsakus, jei jos įkaistų, - taip aš įsivaizduoju tobulybę.

Dirbsiu Liuksemburge ir Prancūzijoje, tik norėdamas pranešti, kad tikriausiai netrukdysiu čia rašančių žmonių verslui.

Noriu gaminti mdma, nes ji yra labiausiai naudojama ir lengviausiai parduodama iš visų cheminių variantų.

Radau kinišką pmk-glicidato tiekimą ir jie netgi parduoda metilaminą, tačiau noriu pasilikti prie glicidato varianto ir pats gaminti metilaminą, kad išvengčiau kontroliuojamų medžiagų importo.

Beje, visi jie skelbia kainas nuo 10 iki 50 eurų už kilogramą, bet kai su jais pasikalbi, kainos pakyla iki 200 ir daugiau eurų už kilogramą.

Jie sako, kad taip siekiama pritraukti klientų, tiesa ar godumas?

Nenoriu iš karto gaminti pramoninių kiekių, todėl man nereikės pramoninės įrangos.

Prie reikalo; noriu, kad galėčiau gaminti metilaminą ir mdma, mdma iš pmk-glicidato, todėl man reikės to papildomo etapo.

Man reikia sintezės, reikiamos įrangos sąrašo ir paaiškinimų žmogui, kuris turi mažai arba visai neturi chemijos žinių.

Jei čia negausiu savo chemiko, teks sugadinti nekaltą, todėl pirmiausia rizikuoju čia.

Iš anksto dėkoju.

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
"Metodo požiūriu, jei galite apsirūpinti aukštos kokybės tikru PMK, dar vadinamu MDP-2-P, tuomet šis pradinis taškas jau leidžia jums įveikti pusę kelio į pergalę. Toliau jums tereikia atlikti redukcinę aminizaciją, pavyzdžiui, per aliuminio ir merkuro chlorido amalgamaciją vandenyje ir metanolyje ir esant lėtai lašinamam nitrometanui + PMK + dar daugiau metanolio, o vykdant reakciją gana karštai geras keturias su puse valandos bus gautas puikus produktas su gana didele konversijos išeiga. Po to šiek tiek išvalykite po reakcijos ir viskas gerai."

Šį metodą radau kelis kartus, atrodo, kad jis yra paprasčiausias ir populiariausias, nors vietoj jo radau su metilaminu.

"redukcinė aminizacija, pavyzdžiui, naudojant aliuminio ir (arba) merkuro chlorido amalgamaciją vandenyje ir metanolyje, lėtai lašinant nitrometaną + PMK + dar daugiau metanolio ir reakciją vykdant gana karštą geras keturias su puse valandos"

Esminė dalis mane privertė susimąstyti.

"Tada šiek tiek valymo po reakcijos", tas pats.

"Pranešama, kad Pmk-glicidatas gali būti lengvai suskaidytas į pmk tiesiog refliuksuojant jį su druskos rūgštimi."

Tas pats.

Ir galiausiai sintezė metilaminui gauti, nebent man jo nereikia, žinoma.

Quid pro quo.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,131
Deals
1