SCAM Įvadas į juodosios piramidės rinką

salemwitches

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
BB forumą atradau prieš 3 dienas dėka Juodosios piramidės rinkos ir jų labai draugiško palaikymo, prie kurio prisijungiau maždaug prieš mėnesį.

Pirmiausia: ačiū jums abiem, kad įnešėte šiek tiek šviežumo į šią sritį, kuri yra darknetas.
Antra ir ne paskutinė, kai dauguma žmonių mėgsta viską daryti paprastai ( ir dažniausiai negražiai ) dėl prasto kodavimo ar dizaino slenksčių arba paprasčiausiai dėl to, kad jie tiesiog tingi atsisakyti būtino atnaujinimo, šie vaikinai deda dvigubai daugiau pastangų ir spėkite ką: tai matosi ! kiekvienu aspektu !

Didelis ačiū Heinsenbergui ir Amenhotepui už puikų darbą. 😉😘

Kiek aš galėjau išbandyti ( iš viso turiu 8 įvykdytus užsakymus ), rinka yra pernelyg greita, nuotraukos, paieška, profilio, nario ir produkto puslapiai įkeliami akimirksniu.
Man labai patinka ir atsiskaitymo sistema bei dinamiškumas nenaudojant Java. Tai puiku.

Dizainas taip pat nepriekaištingas ( gerai, sutinku, kad visada buvau didelis Egytpian kultūros gerbėjas iš savo pusės... ).

Kai kiti rinka jaučiasi sena ir natūra nuobodu ir paprastai valdo tas pats ekipažas vėl ir vėl, jūs tikrai atliko tai, ką aš vadinu protrūkis šioje srityje, ir manau, kad tai dabar tik laiko klausimas, kada jūs traukti padoraus srauto, jei ne jau.

Mačiau šiek tiek jautienos čia ir ten su kitais žmonėmis, kuriuos galite varginti savo paslaugomis: Aš sakau, ignoruoti juos, nesuteikite šūdas ir išlaikyti jį su gražus darbas.

artme2

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Sveiki, vaikinai! juodoji piramidė yra šaunus! bet aš noob ir aš noriu parašyti žinutę ir kai aš parašiau nieko daryti!! kaip aš galiu padaryti, prašau!! tai yra kvailas klausimas, aš žinau, bet padėkite man, prašau.. turiu gerą dieną.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Tai nėra šaunu, nebent mėgstate išeities sukčiavimą. Btw, akivaizdžiai trolinate ir siekiate dėmesio. Taigi, štai jums ;).

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Bandžiau ką nors pirkti šioje rinkoje, deponuotos lėšos pateikė užsakymą, o iš pardavėjų nebuvo jokio atsakymo. Susisiekiau su palaikymo tarnyba, jie sakė, kad pardavėjai negali prisijungti prie rinkos dėl tam tikrų atnaujinimų. Kantriai laukiau, o mano užsakymų pardavėjai vis tiek net nepriėmė, dabar bandau atsiimti lėšas ir pasirodo šis pranešimas

"Prieš atsiimdami lėšas, kurios buvo deponuotos mūsų rinkoje, turite įvykdyti bent 1 pardavimą, kurio vertė sudaro pusę jūsų likučio.
Ateityje, jei norite, kad po atšaukto ar nepavykusio užsakymo lėšos būtų automatiškai grąžinamos į jūsų asmeninę piniginę, nedvejodami įjunkite savo profilyje "2fa-Authentification" ir įveskite kriptografinį grąžinimą"

Įjungiau jį nustatyti grąžinimo piniginės adresą pateikiau užsakymą atšaukiau jį ir lėšos vis dar yra svetainės piniginės balanse. Bandžiau susisiekti su palaikymo tarnyba ir jokio atsakymo nėra.

nedge

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
nė vienas iš pardavėjų nesiunčia šūdų - nusiunčiau 1000 už pasą... tada pardavėjas bandė sakyti, kad už "gerą" tai kainuos dvigubai, ir bandė mane sudeginti, nes jie neturėjo tikrų įgūdžių. jie pervedė juos į sąskaitą prieš 4 mėnesius ir vis dar neleidžia man jų pervesti. kai bandau juos išleisti (kasdien), NIEKAS NESIUNČIA, O DAUGUMA Skaitmeninių failų būna sugadinti arba BŪNA PASTEBĖTI. KAIP GALITE IŠLEISTI PINIGUS, JEI NIEKAS NIEKADA NEGALI BŪTI IŠSIŲSTAS... GALĖČIAU TIESIOG GFIVE TADA 2/3 IŠ ANKSTO IR VADINTI JĮ NUOSTOLIU IR JUDĖTI TOLIAU... IR DABAR TAI BULLSHIT ŠŪDAS SAKO ATSIPRAŠAU NIEKO TEN KIEKVIENĄ KARTĄ, KAI AŠ BANDAU PRISIJUNGTI. AŠ NEKENČIU ŠIŲ MOTHERFUCKERS. AŠ DIRBU TIESIOGIAI FELIX ARELLANO KARTELIUI IR MES KETINAME ŽALIAI APŠVIESTI ŠIUOS KVAILIUS IR UŽBAIGTI VISĄ JŲ KRAUJO LINIJĄ. U FUCK WITH CRIMINALS YOU GONNA CROSS THE WRONG ONES EVENTUALLY... JŪS GAUSITE PALAIMINIMĄ. IKI PASIMATYMO

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Atrodo, kad dabar viskas veikia, kalbėjau su pardavėjais ir jie sako, kad priėmė mano užsakymus ir gali būti kokia nors su atnaujinimu susijusi klaida, bet vis tiek turėtų būti galimybė atsiimti lėšas atšaukus užsakymą. Atrodo, kad kartą sumokėję, niekada negalėsite atsiimti lėšų.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ar galėjote atsiimti savo lėšas? Susiduriu su ta pačia problema.
"Prieš atsiimdami lėšas, kurios buvo įmokėtos mūsų rinkoje, turite įvykdyti bent 1 pardavimą, kurio vertė sudaro pusę jūsų likučio.
Ateityje, jei norite, kad po atšaukto ar nepavykusio pavedimo jūsų lėšos būtų automatiškai grąžinamos į jūsų asmeninę piniginę, savo profilyje nedvejodami įjunkite "2fa-Authentification" ir įveskite kriptografinį grąžinimą."
Kalbėjau su palaikymo tarnyba ir gavau tokį atsakymą: "Kalbant apie pinigų atsiėmimą, tai galėsite padaryti, kai iš viso išleisite 2/3 savo pradinio indėlio ( kaip apsaugos nuo sukčiavimo priemonę )".

Helsinki1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Rinka smuko, o aš turiu 700usd piniginėje! ar tai yra išėjimo sukčiavimas ? kadangi negalime atsiimti lėšų iš piniginės, tai turėjo nutikti

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
150
Deals
18
Jau seniai bandžiau iš jų atsiimti lėšas, tačiau be jokio rezultato

View previous replies…

Helsinki1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
blackpyoc3gbnrlvxqvvytd3kxqj7pd226i2gvfyhysj24ne2snkmnyd.onion
Ar ši nuoroda jums veikia ??

Helsinki1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Atsižvelgdamas į tai, kad šis forumas nurodytas jų pagrindiniame puslapyje, manau, kad tai beprotiška! ir dėl to šis forumas atrodo mažiau legalus... Sąžiningai jie turi paaiškinti, kodėl neleidžia žmonėms atsiimti savo pinigų ir kodėl rinka smuko ?
ar tai ir išėjimo sukčiai ? ar pinigai yra depozitinėje sąskaitoje, ar jie jais naudojasi ?
Žmonės turėtų žinoti apie šią sukčių rinką.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Net negaliu išsiimti daugiau nei 300 dolerių, esančių mano sąskaitoje, nesusidūręs su

"Prieš atsiimdami lėšas, kurios buvo įmokėtos mūsų rinkoje, turite atlikti bent 1 pardavimą, kurio vertė sudaro pusę jūsų likučio.
Ateityje, jei norite, kad po atšaukto ar nepavykusio pavedimo lėšos būtų automatiškai grąžinamos į jūsų asmeninę piniginę, nedvejodami įjunkite 2fa-Autentifikavimas savo profilyje ir įveskite kriptografinį grąžinimą".

Taip pat negalėjau turėti pirkimo, kuris buvo pristatytas į mano pašto dėžutę. Pardavėjai, su kuriais bendravau, šioje svetainėje nenori pateikti siuntos sekimo ID arba pasiteisinti dėl netinkamo siuntos sekimo ID. Juokinga, kad ši rinka (juodoji rinka) vis dar laikoma šiek tiek geros reputacijos kitose svetainėse, kuriose beveik nėra kritikos, priešingai nei ares ir incognito. Tai yra aiški išėjimo apgaulė, smh. Turėjau atlikti geresnius tyrimus, lol.

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Nemanau, kad beprotiška, jog šis puslapis vis dar prisegtas prie jų pagrindinio puslapio. Tam tikra prasme tai leidžia jiems išlaikyti kadaise turėtą patikimumą. Vienu metu, manau, juodosios piramidės buvo teisėta rinka. Dabar jie išeina sukčiaudami ir neleisdami savo klientams atsiimti pinigų.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Neatrodo, kad jis nebėra atnaujintas

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Juodoji piramidė?

View previous replies…

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Jis neįkrovė fpr man. Ar aš klystu?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Gerai, ačiū už perspėjimą

Growt0l

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Jei ieškote alternatyvos, vietoj to išbandykite abakus.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Manau, kad aš kinc of išreiškiau susirūpinimą dėl Amenhotep, kai bb susiejo su jais. Aš taip pat pasakiau, kad vienintelis būdas, kaip jūs galėsite turėti sėkmingą rinką, nes buvo per daug sukčiavimo gabalų.