Question Rodikliai, kuriais pardavėjais pasitikėti

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki,

Man įdomu, kaip suprasti, kuriais pardavėjais pasitikėti. Žinau apie "patikimus pardavėjus" (jų yra tik keletas) ir apie sąlyginio deponavimo paslaugą.
Vis dėlto naudotojo profilyje nurodyti tik sandoriai (pvz., 2), reakcijos rezultatas (17), ženkliukai (1), taškai (3)... Kaip tai perskaityti? Ar tai reiškia, kad pardavėjas iki šiol pardavė tik du kartus (2 sandorius)? Ar yra sąrašas pardavėjų, kurie įrodė, kad jais galima pasitikėti?

Ačiū!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Kaip buvęs 8 metus pašto užsakymų verslo savininkas, pasakysiu jums. Klausytojams, kurie nori, kad juos nemokamai apmokytumėte būti savo konkurentais, nėra galo. Daugelis primygtinai reikalauja, kad jie turi teisę švaistyti jūsų laiką 100 klausimų ir niekada nieko nepirkti. Patyrę pardavėjai neturi ką pasakyti. Jūs sakote tai, ką norite. Jie jums pasako, ar jie tai turi arba gali gauti. Jūs sumokate depozitinę įmoką. Jūs gaunate šūdą. Išleidžiate lėšas. Daugiau nieko nereikia sakyti. Vienas šios svetainės pardavėjas per 5-6 sandorius nė karto man nepranešė.
Protinga turėti klausimą, bet vis tiek nėra garantijos, kad pardavėjas žino atsakymą. 90 proc. tamsiojo interneto pretenzijų dėl grynumo yra klaidingos. Daugelis apžvalgininkų neturi jokios patirties su medžiaga, kurią jie apžvelgia. Tamsiajame tinkle nėra absoliutumų ar garantijų. Negalite ginčytis dėl produkto negalėdami jo išbandyti. "Tai jaučiasi keistai" arba " tai šiek tiek silpna" nesutampa Nemažas reagentų rinkinys ir tam tikri tyrimai yra minimalūs privalomi namų darbai

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Atsiprašome už šlamštą

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simonai specifiškai reaguoja su aminais. Yra 2 Simonso preparatai. Vienoje jų yra 2 % aldehido, o kitoje - 2 % acetono (A dalyje) su aldehidu reaguojama į pirminius aminus (pvz., amp ar mda), o su acetonu - į antrinius aminus (pvz., metamfetaminą ir MDMA).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis mano profilyje parašyta 0 sandorių, todėl darau prielaidą, kad skaičiuojama tik tada, kai ką nors parduodi, nes esu nusipirkęs nemažai daiktų.
@leefork340 šioje svetainėje yra "pasitikėjimo pardavėjų". Iš vieno iš jų turiu daug daiktų. Niekada neturėjau nė vienos problemos iš jo pusės. Vieną kartą neteisingai nurodžiau adresą 1 numeriu ir išsiunčiau 400 dolerių vertės metamfetaminą ir kokainą ne į tuos namus.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Tikrai skaudu buvo pataikyti į tą " pilną sandorį", kai negavau šūdo, bet tai buvo mano kaltė ir brangiai kainavusi mano klaida. Vis dar tikrai neatsigavau nuo finansiškai. Aš esu ant jos pirkti 1/4 oz ir šūdas, kad užsakymas buvo skelbti meth
Ir du gramai kokaino
. Abu iš kurių aš gavau iš vaikino prieš ir buvo patenkintas taip pat jo ekstazi

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Na aš jaučiu, kad, aš nusipirkau 100 dolerių vertės įvairių narkotikų (katė, molly, ir tt) iš kažko, ir aš manau, kad ji gali būti konfiskuota, bet aš sumokėjau bet kokiu atveju, nes jam reikėjo pinigų siuntimui. aš gavau sekimo numerį ir viskas, jo buvo įstrigęs sandėlyje nuskaitymo nuo 29th... ne atrodo gerai. aš žinau, 100 isnt daug, bet im broke lol

gaila, kad tau taip nutiko :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Sakau, kad reikia užsisakyti ir išleisti šiek tiek pinigų, kol rasite jūsų poreikius atitinkantį pardavėją .o mažomis kainomis paprastai siūloma ir prasta kokybė.
& patikrinkite atsiliepimus :)