Question Rodikliai, kuriais pardavėjais pasitikėti

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki,

Man įdomu, kaip suprasti, kuriais pardavėjais pasitikėti. Žinau apie "patikimus pardavėjus" (jų yra tik keletas) ir apie sąlyginio deponavimo paslaugą.
Vis dėlto naudotojo profilyje nurodyti tik sandoriai (pvz., 2), reakcijos rezultatas (17), ženkliukai (1), taškai (3)... Kaip tai perskaityti? Ar tai reiškia, kad pardavėjas iki šiol pardavė tik du kartus (2 sandorius)? Ar yra sąrašas pardavėjų, kurie įrodė, kad jais galima pasitikėti?

Ačiū!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik "deals" skiltyje skaičiuojami tik tie sandoriai, kurie turi depozitinę sąskaitą, todėl jie galėjo parduoti daugiau, bet tai nerodoma, nes svetainė neturi galimybės tai nustatyti. pavyzdžiui, aš jau anksčiau gavau šūdą iš čia, bet jis sako, kad mano sandoriai yra 0, nes tai tik nemokami pavyzdžiai, todėl man nereikėjo mokėti.

Reakcijos balas - tai tik tai, kiek patinka jų pranešimai ir (arba) atsakymai. jis padeda įvertinti, kiek jie patinka bendruomenei. tai neturi daug bendro su pardavimu, bet tikriausiai pasitikėčiau prekiautoju, kurio reakcijos balas didesnis, nes tai rodo, kad jis yra integruotas.

manau, kad ženkliukai yra tik tokie dalykai kaip "naujas narys", "narys" ir "gyventojas". mes visi turime tik vieną, bet jis padeda pasakyti, kiek laiko naudotojas yra svetainėje. nauji nariai yra aktyvūs mažiau nei mėnesį. nariai yra aktyvūs maždaug mėnesį. Rezidentai yra aktyvūs ne mažiau kaip 2 mėnesius. yra ir kitų kategorijų, pavyzdžiui, nauji pardavėjai, pardavėjai, pardavėjai gamintojai ir t. t., bet apie jas daug nežinau. žinau tik tiek, kad jei norite būti pardavėju gamintoju, turite parodyti įrodymus (pavyzdžiui, laboratorijos įrengimą).

taškai iš tikrųjų nieko nereiškia. tiesiog tvarkingi maži dalykai, pavyzdžiui, "o, šis asmuo gavo 25 "patinka", taigi jis gauna 3 taškus" ar panašiai. tai miela, bet nieko nesako. galite pamatyti, už kokius "pasiekimus" gaunami taškai, jei jus domina :3

jei norite sužinoti, kuriais pardavėjais pasitikėti, žiūrėkite į atsiliepimus. net ir patikimi pardavėjai kartais gali turėti blogų produktų. atsižvelkite į visus atsiliepimus, bet tie, kuriuose yra nuotraukų, tikrai vertingesni.

tikiuosi, kad tai padėjo ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Patikimas pardavėjas, kuris visada bus scenoje, yra tas, kuris rūpinasi visų tipų savo klientais, tais mažaisiais taip pat. Prieinamumas 12/7 turėtų būti standartinis. Man asmeniškai nesuprantami tie "pardavėjai", kuriems nereikia bendrauti su savo klientais. Kas nors gal tiesiog nori pasikalbėti ar ko nors paklausti. Ne tik pinigai pinigai pinigai pinigai. Viskas NE visada susiję su pinigais. Geros dienos visiems

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Kaip buvęs 8 metus pašto užsakymų verslo savininkas, pasakysiu jums. Klausytojams, kurie nori, kad juos nemokamai apmokytumėte būti savo konkurentais, nėra galo. Daugelis primygtinai reikalauja, kad jie turi teisę švaistyti jūsų laiką 100 klausimų ir niekada nieko nepirkti. Patyrę pardavėjai neturi ką pasakyti. Jūs sakote tai, ką norite. Jie jums pasako, ar jie tai turi arba gali gauti. Jūs sumokate depozitinę įmoką. Jūs gaunate šūdą. Išleidžiate lėšas. Daugiau nieko nereikia sakyti. Vienas šios svetainės pardavėjas per 5-6 sandorius nė karto man nepranešė.
Protinga turėti klausimą, bet vis tiek nėra garantijos, kad pardavėjas žino atsakymą. 90 proc. tamsiojo interneto pretenzijų dėl grynumo yra klaidingos. Daugelis apžvalgininkų neturi jokios patirties su medžiaga, kurią jie apžvelgia. Tamsiajame tinkle nėra absoliutumų ar garantijų. Negalite ginčytis dėl produkto negalėdami jo išbandyti. "Tai jaučiasi keistai" arba " tai šiek tiek silpna" nesutampa Nemažas reagentų rinkinys ir tam tikri tyrimai yra minimalūs privalomi namų darbai

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
kartą užsisakiau iš tor turgaus, o pardavėjas prašė manęs patarimų dėl pristatymo, nereikia nė sakyti, kad atšaukiau tą užsakymą lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Vis dėlto daviau jam keletą patarimų, remdamasis savo patirtimi siunčiant į mano šalį ir iš jos, tik nekėlė didelio pasitikėjimo tai, kad jis nežinojo, ar šalis turi būti nurodyta ant siuntinio.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
taip pat reagentų rinkinys yra PRIVALOMAS, jei užsisakote iš bet kokio šaltinio, gatvėje ar internete, nesvarbu, net jei pats pardavėjas mano, kad produktas yra švarus, jūs neturite supratimo, ar jis gautas iš ko nors kito, kas teigė, kad jis švarus, bet iš tikrųjų toks nebuvo, o kalbant apie grynumą, daugumai vaistų nėra tikrai paprasto būdo tai patikrinti namuose, bent jau be spektroskopijos ar chromatografijos įrangos.

Esu matęs keletą gerų rezultatų, kai tam tikri junginiai buvo tiriami naudojant TLC, tačiau pagal kolorimetrinius bandymus sunku tiksliai nustatyti grynumą, ir jie tik apytiksliai parodys, ar jums reikia atlikti bandymą namuose, bent jau amfetamino grynumui nustatyti rekomenduočiau naudoti rekristalizaciją, kad gautumėte geriausius rezultatus, ypač jei ketinate sverti dozes kokiam nors kitam tikslui, pavyzdžiui, tablečių spaudimui.

Girdėjau, kad kai kurie žmonės turėjo gerų rezultatų naudodami paprastą lydymosi taško analizę sulfatų amfetaminų grynumui tikrinti.

Taip pat yra nešiojamųjų masės spektrometrų, bet jie labai brangūs, man, laimei, pavyko įsigyti vieną palyginti pigiai.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Paskutinis dalykas, kurį blogai įsidėmėti, yra tai, kad jei tiriate amfetaminus, tiesiog nepamirškite, kad tokių darinių kaip metamfetaminas ir kiti amfetamino izomerai negali būti lengvai išskirti naudojant daugumą reagentų, ypač labiausiai paplitusį amfetaminams tirti, t. y. Markizo reagentą.

Jei jums labiausiai rūpi, kad metamfetaminas būtų pakeistas, tuomet vienintelis kolorimetrinis testas, kurį galiu prisiminti ir kuris galėtų parodyti tam tikrą pastebimą skirtumą, būtų Freohde reagentas, tačiau jis vis tiek nepatikimas.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Esu girdėjęs apie reagentą, vadinamą "Simons", kuris gali padėti patikslinti tokio testo, kaip "Marquis", rezultatą, nes jis neva nereaguoja į standartinės veislės amfetaminus, bet vis tiek teigiamai reaguoja į metamfetaminą, tačiau nesu tikras dėl šio teiginio pagrįstumo ir abejoju, nes jis vis tiek veikia aptikdamas pačius aminus, todėl tikrai nemanau, kad būtų pastebimas skirtumas.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Atsiprašome už šlamštą

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Tokių dalykų nėra, mes esame čia tam, kad mokytumėmės. Markizo reagentas yra 19/1 sieros rūgšties ir formaldehido. Turiu jį namuose.
Grynumui tikrinti mieliau naudoju titravimą, Sudėjus titravimo rezultatus gali praversti lydymosi testas. Pavyzdžiui, žinote, kad kokainas titruotas 70 %, dabar lydymosi testas gali padėti tiksliai nustatyti priemaišų lydymosi temperatūrą.
Laikau tai sd kortelėje, kad galėčiau sudaryti planą, kokius reagentus galiu naudoti narkotikams identifikuoti.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ar tikrai metamfetamino ir amfetamino reakcija yra tokia akivaizdi su simonais? Nežinau, koks yra to reagento aptikimo mechanizmas, bet nesu girdėjęs apie reagentą, kuris be papildomų tyrimų patikimai atskirtų skirtingus aminus.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Aha, atlikau keletą tyrimų ir taip, Simonas iš tikrųjų gali atskirai nustatyti antrinius ir pirminius aminus, o to aš nežinojau.

Turėsiu atlikti keletą bandymų su savo saugomais metamfetamino mėginiais.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Dėl šios svetainės nesu tikras, nes niekada neužsisakiau iš čia esančio pardavėjo, ir nesu tikras, kad daugelis jų net būtų siunčiami į mano šalį, bet anksčiau gana dažnai matydavau, kad metamfetaminas parduodamas kaip 4MMC ir Adderal, net iki concerta, aš asmeniškai neturiu gerų reakcijų į metamfetaminą, įtariu, kad taip yra dėl to, kad jis daug lengviau pereina kraujo-smegenų barjerą, man diagnozuota ADHD, o pagrindinė priežastis, kodėl vartoju ne farmacinės kilmės amfetaminus, yra ta, kad dėl kitų laisvalaikio narkotikų vartojimo man buvo užkirstas kelias gauti receptą.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Aš paprastai neužsisakinėju presuoto "Adderall", mano pirmenybė teikiama "Speed" presuotoms mano paties tabletėms, galiu kontroliuoti dozę ir tai gerai veikia mano ADHD, mano patirtis, mano pagrindinis rūpestis yra gauti kažką panašaus į sintetinį katinoną, o ne faktinį amfetaminą, Net kai pasitikiu pardavėju, paprastai visada išbandau naujas siuntas, nes neįmanoma pasakyti jų tiekimo grandinės ir jei jos pagamintos jų pačių ar iš kito šaltinio, kuris gali būti jiems neteisingas, ir, deja, aš sutikau labai mažai pardavėjų, kurie aktyviai tikrina savo produktus dėl priemaišų ar supjaustytų narkotikų.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Remiantis tuo, ką išbandžiau ir ko išmokau studijuodamas farmakologiją, speed ir adderal efektyviai mažai kuo skiriasi, kai aminas nurodytas teisingai, tinkamai dozuojant speed poveikis yra maždaug vienodas, o privalumas tas, kad man nereikia laukti mėnesių mėnesiais, kol papildysiu receptą, ir galiu toliau vartoti kitus nestimuliuojančius laisvalaikio narkotikus, nesijaudindamas dėl atsitiktinio gydytojo narkotikų testo ir adderal recepto praradimo.

Greitis taip pat yra daug pigesnis, nes jo dozių intervalas paprastai yra toks, koks man įprastai būna. 1 gramas padoraus greičio, priklausomai nuo nustatytos dozės, gali sudaryti apie 20-30 atskirų tablečių, kurių poveikis yra toks pat kaip adderalio, už mažesnę kainos dalį.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simonai specifiškai reaguoja su aminais. Yra 2 Simonso preparatai. Vienoje jų yra 2 % aldehido, o kitoje - 2 % acetono (A dalyje) su aldehidu reaguojama į pirminius aminus (pvz., amp ar mda), o su acetonu - į antrinius aminus (pvz., metamfetaminą ir MDMA).

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Taigi pardavėjai, turintys daug pardavimų ir daugumą teigiamų atsiliepimų (pastaruoju metu nėra daug neigiamų atsiliepimų. ) Jie visada yra geras pasirinkimas. Man patinka žinoti, ar pardavėjai yra šiek tiek aktyvūs, todėl siunčiu BS klausimą, į kurį galima atsakyti "taip" arba "ne". Pardavėjai nenori praleisti 6 valandų atsakinėdami į žinutes. Pavyzdys būtų toks: "Ar jūsų žolė auginama lauke?". Paskutinį kartą naudokite eskizus. Tai jūsų apsaugos tinklas. Jei su pardavėju sukursite gerą ataskaitą, galite rinktis tiesioginius sandorius. Tik žinokite, kad galite prarasti savo pinigus

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis mano profilyje parašyta 0 sandorių, todėl darau prielaidą, kad skaičiuojama tik tada, kai ką nors parduodi, nes esu nusipirkęs nemažai daiktų.
@leefork340 šioje svetainėje yra "pasitikėjimo pardavėjų". Iš vieno iš jų turiu daug daiktų. Niekada neturėjau nė vienos problemos iš jo pusės. Vieną kartą neteisingai nurodžiau adresą 1 numeriu ir išsiunčiau 400 dolerių vertės metamfetaminą ir kokainą ne į tuos namus.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
taip pat, aš nusipirkau kažką ir mano sandorio skaitiklis nepasikeitė. paklausiau Heisenbergo apie tai ir jis pasakė, kad jis tik padidėja, jei jūs pardavėjas. sucks, bet nesvarbu ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Tikrai skaudu buvo pataikyti į tą " pilną sandorį", kai negavau šūdo, bet tai buvo mano kaltė ir brangiai kainavusi mano klaida. Vis dar tikrai neatsigavau nuo finansiškai. Aš esu ant jos pirkti 1/4 oz ir šūdas, kad užsakymas buvo skelbti meth
Ir du gramai kokaino
. Abu iš kurių aš gavau iš vaikino prieš ir buvo patenkintas taip pat jo ekstazi

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Na aš jaučiu, kad, aš nusipirkau 100 dolerių vertės įvairių narkotikų (katė, molly, ir tt) iš kažko, ir aš manau, kad ji gali būti konfiskuota, bet aš sumokėjau bet kokiu atveju, nes jam reikėjo pinigų siuntimui. aš gavau sekimo numerį ir viskas, jo buvo įstrigęs sandėlyje nuskaitymo nuo 29th... ne atrodo gerai. aš žinau, 100 isnt daug, bet im broke lol

gaila, kad tau taip nutiko :c