no offense man but what does mean I will sell sudo when I will learned bout chemistry, wow you look like me when I was doing the armchair cook at the underground hive or at the wetdreams/zonez years.
Pirma, kaip jūs surinksite prekursorius? jei esate ES, jūs, kaip ir aš, žinote, kad nuo tada, kai nėra jokių didesnių prekybos d-metu atvejų, išskyrus Čekiją ir kai kurias Tailando bendruomenes, kurios naudoja ir parduoda shaboo ir rožines yaba tabletes tik tailandiečiams.
Be to, rc scena čia, es, buvo milžiniška, ir aš kalbu ne apie dabartinius laikus, o apie scenos pradžią, apie uk draudimą, ir tada scena buvo labiau neaiški, turiu omenyje, kad aš buvau beveik nužudytas iš bromodragonfly, kurį tuo metu naudojau naujovių parduotuvei, nes prieš kinijos draudimą čia, es, buvo internetinių parduotuvių iš lenkijos ir el. pašto pardavėjų, tokių kaip till.i.come, kurie pardavinėjo iš tablečių išgautą pse, bet aš turiu omenyje, kad jūs negalite uždirbti pinigų iš pse gamybos.
taip pat nepamirškite, kad dauguma rastų metodų nebetinkami naudoti, ypač JAV.
geriausios yra baltosios 60 arba 120 mg, asmeniškai aš naudoju tik 60 mg pse 2,5 cetiriziną, kurį galite ištraukti gerų ydų, arba 120 su povidonu.
taip pat nepamirškite, kad čia esančių legendinių vaikinų, kurie dalijasi šiuo dievo darbu, rašiniai visada yra ilgo kelio, pilno nesėkmingų eksperimentų ir bandymų, baigiamasis procesas.
ir taip pat minimalus pse kiekis, kad naujokas gerai virtų, mano patirtimi, yra 8/10 gramų pse fb,