Taip, aš suprantu, bet aš galvojau, kad aš skelbiu kaip nuotraukas, gal tai saugu ar saugiau tan normalus žiniatinklis, todėl man buvo įdomu, kodėl darkweb svetainė, kai yra normali versija.. tiesiog įdomu, man patinka ši svetainė labai gerai. bet ateityje aš noriu užsisakyti tai, ką noriu, aš nuėjau į tą olandų kalėjimą, ne daug problemų, bet dabar aš esu atleistas, o ta kalė iš worksuplyer man nemoka ir aš negaliu prašyti pagalbos, nes aš ten dirbu ant popieriaus. aš tai sakau, nes aš noriu parduoti gal produktą, kuris yra už grynumą ir minimalią žalą organizmui aš pardavinėjau kokaino bazę koksą ir purty speed ir ką ne. aš buvau suimtas! bet dabar aš esu be pinigų! mano santaupos aš daviau savo mažajam broliui, bet dabar jis jų neturi.. taigi gal aš ketinu pardavinėti amfetaminą ir legalius vaistus, nes galiu jų gauti. bet ne važinėti... jie manęs prašo daug, jei galiu parodyti, ką turiu savo automobilyje..... kaip darkweb gal man reikia pabandyti (amfetaminofosfatas)..... atsiprašau už šlamštą