Aš taip nemanau.
Vikipedijoje rašoma: "Vikipedija:
Paladžio chlorido ir druskos rūgšties tirpalas sumaišomas su aktyvintosios anglies vandenine suspensija. Po to paladis(II) redukuojamas pridedant formaldehido. Paladžio kiekis paprastai būna 5-10 %. Dažnai katalizatoriaus mišinys laikomas drėgnas.
Kai sukeičiami vyno rūgšties izomerai, tada viskas yra tiesiog atvirkščiai. Amfizomeras, kuris buvo organinėje fazėje, bus vandenyje, o druska (tirpi vandenyje) - organinėje. Žinau, kad kai kurie žmonės naudoja L vyno rūgštį (nepaisant to, kad ją sunkiau gauti), nes tada D amfetaminas bus vandens fazėje.
Atleiskite už mėgėjišką klausimą, bet kai Vikipedijoje skaičiau apie vyno rūgštį, buvo eilutė, kuri mane šiek tiek suglumino:
Kai perskaičiau "dextro tartaric acid or L-(+)-tartaric acid", perskaičiau kaip "dekstro vyno rūgštisAKA L-(+)-vyno rūgštis".
Tai verčia mane susimąstyti, ar, jei bandau išskirti dekstromamfetamino izomerą, turėčiau pirkti L-(+)-vyno rūgštį (tokią kaip ši)? Arba D-(-)-vyno rūgštį (kaip čia)? Labai tikiuosi, kad tai D-(-)-vyno rūgštis, nes ją jau turiu.
Sveiki, galite naudoti abu. Aš parašiau metodą, skirtą L vyno rūgščiai. Perskaitykite komentarus aukščiau. Jūsų klausimas jau kelis kartus aptartas.
Taip pat perskaitykite šią temą.
@G.Patton - Ar šis optinės skiriamosios gebos procesas naudojant d-vino rūgštį taikytinas kitiems amfetaminams? Konkrečiai 4-fluoramfetaminui, 4-fluormetamfetaminui ir paprastam metamfetaminui?
Visada pridėdavau GAA, o kartais naudodavau ir 80 % acto rūgštį, bet vėliau šiandien pabandysiu visai be acto rūgšties. Kokį IPA ir vandens santykį naudojate savo P2NP tirpale?