Question ar kas nors gali man pasakyti, ko man reikia, kad galėčiau valdyti slaptą narkotikų laboratoriją [perskaičiau PDF, bet nesupratau].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
noriu sužinoti, ko man reikia, kad galėčiau eksploatuoti slaptą narkotikų laboratoriją perskaičiau PDF apie slaptas narkotikų laboratorijas, bet man sunku suprasti
paaiškinimai man labai padėtų.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
ar galite pasakyti, kokia cheminė medžiaga iš šio sąrašo yra brangi? Šie reagentai taip pat gana saugūs ir legalūs.
  • 100 g BMK glicidato eterių (CAS 80532-66-7; CAS 41232-97-7; CAS 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH arba KOH;
  • ~80 ml HCl (35 %) arba 100 ml H2SO4 (45 %);
  • ~600 ml DCM arba petroleterio;
  • ~100 g MgSO4 arba Na2SO4;
  • ~500-600 ml distiliuoto vandens;
  • ~ 50 g NaCl (neprivaloma);
kurį paveikslėlį turite omenyje?
Jame pateikiamas šaltinis su atsakymu į tipinį klausimą, kai kurie žmonės mano, kad užuot naudojęsi "Google", daug paprasčiau užduoti tokį klausimą kaip "Kas yra alyva arba kas yra apvaliadugnė kolba". Žinoma, nerašysiu to paties paaiškinimo kelis kartus. Kartais atsakymus reikia rasti patiems, užuot reikalavus atsakymų su putomis aplink burną.
Galite rasti p2np tiekėją per BB forumą Sąrašas.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Neteisinga pradžia, jei tai yra stumbelnlock, vyras pagalvokite apie tai, kas bus toliau, ir jei tai yra jūsų dalykas, ne juokas draugas, būkite saugūs ir gauti daugiau informacijos, nekenčiu skaityti, kad kitas draugas susprogdino save arba nudegė veidą af, tai ne juokas, tai realus pavojus darbas, prašome ne nuvertinti jį, aš nesakau, dont daryti, prašome padaryti daugiau reaserge jums toutch kažką,
Aš tai sakau kaip draugas, kuris nori gero ir nori, kad tau pavyktų.
Būk saugus