Question ar kas nors gali man pasakyti, ko man reikia, kad galėčiau valdyti slaptą narkotikų laboratoriją [perskaičiau PDF, bet nesupratau].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
noriu sužinoti, ko man reikia, kad galėčiau eksploatuoti slaptą narkotikų laboratoriją perskaičiau PDF apie slaptas narkotikų laboratorijas, bet man sunku suprasti
paaiškinimai man labai padėtų.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Tai tiesiog užtrunka ir reikalauja daug pastangų iš jūsų pusės, nes yra labai daug aspektų.

Tai ne tik įranga ar cheminių medžiagų žinios, bet ir tinkamos tiekimo grandinės infrastruktūros sukūrimas ir ypač saugos įgyvendinimas, kad nesusidurtumėte.

Neskubėkite

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Jei jums reikia užduoti šį klausimą, tikėtina, kad neturėtumėte mesti savo kasdienio darbo. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Kodėl į šiuos kvailus klausimus atsakoma, o geri klausimai ignoruojami. Ar bandote ugdyti idiotų maitinimo šaukštu kultūrą?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Manau, kad ypač pradedančiųjų klausimams reikia tiesioginių patarimų, kaip nurodyta pirmiau, kad būtų užtikrintas didesnis visų dalyvių saugumas.

Į kurį iš jūsų klausimų negavote atsakymo? Galbūt galime padėti

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Kiek supratau, šioje temoje yra ir kitų problemų, pavyzdžiui, elementarus chemijos supratimas (kurio iš dalies trūksta ir man) tų, kurie vykdo šį maršrutą arba ne 100 % laikosi patarimų.

Kiek supratau, šioje temoje buvo pakankamai gerai paaiškintas P2P gavimo būdas ir jį buvo galima sėkmingai atlikti, o apie kelią nuo P2P iki galutinio produkto taip pat buvo užsiminta, tačiau jūsų nurodytos temos dalyviai jo iki šiol negalėjo atlikti. Ypač dėl Leuckart reakcijos forume yra išsami ataskaita.

Prašau pataisykite mane, jei klystu, tik pamenu, kad šis pranešimas dėl kelių priežasčių kol kas ne visiems pavyko 100 %. Bet nebūtinai dėl to, kad nebuvo atsakyta į visus svarbius klausimus

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P yra puikios kokybės
N-formy yra puikios kokybės
Visi šioje temoje užduodami klausimai skirti kitam žingsniui
Žinau, kad yra (6 žmonės), kurie laukia patarimo tik dėl paskutinio žingsnio.
Ir kaip čia skaičiau prieš kelias dienas
atsakymas jau paskelbtas, bet jį reikia tik iššifruoti paprastam vartotojui.

Nulis vartotojų čia gali iššifruoti šį paveikslėlį.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Sveiki, gerbkite visus forumo narius ir būkite mandagūs. Mūsų forume nepriimame nemandagaus bendravimo. Kiekvienas nusipelnė, kad jam čia būtų padedama.
Yra toks pat klausimas, šią temą jau aprašiau atskiroje temoje P2P sintezė iš BMK glicidato eterių

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Sveiki, pone @G.Patton, maršrutas, kurį norite, kad naudotume, yra skirtas nedidelės apimties gamybai.
Labai brangios cheminės medžiagos ir didelė šių cheminių medžiagų pirkimo rizika.

Todėl reikia, kad mes laikytumėmės šių sintezių maršruto, kuris pateiktas čia paveikslėlyje.
jei kas nors gali iššifruoti šį paveikslėlį, tada galima pagaminti A aliejų iš visų teisėtų produktų
nereikia jokių labai toksiškų cheminių medžiagų ir tai pigiausias būdas jį sukurti.
Tai vadinama pažanga.
Suprantu, kad cheminių medžiagų pardavėjams šis būdas nepatinka.
Supraskite.
Bet aš esu čia tam, kad išmokčiau tai daryti teisėtu būdu be jokių į sąrašą įtrauktų labai toksiškų ir uždraustų cheminių medžiagų, kurios ten yra per brangios

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Labai gerbiu žmones, kurie tikrai atsako į klausimą.
Man nusibodo atsakymai, kuriuose pateikiamos nuorodos į kitas temas. Tai visai ne atsakymas, o tik gerai sukuria painiavą.
Suprantu, kad gali būti apmaudu, kai tas pats klausimas užduodamas kelis kartus
bet tai yra darbo dalis. O atsakymai visada yra neįpareigojantys.

ps: atsiprašau, maniau, kad esu temoje apie A aliejų iš saul

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Manau, kad kai tik norėsite atlikti maršrutą, kurį dauguma chemikų Nyderlanduose atlieka didelėse laboratorijose (be katalizinio hidrinimo maršrutų), turėsite reikalų su labai ribotomis cheminėmis medžiagomis. Iš savo patirties žinau, kad ne biržoje parduodami šaltiniai tik pailgina visą procesą, maršrutai tampa mažiau masteliški, o kartais net būna brangesni.

Jei ieškote labiau "legalaus" būdo laisvosios bazės ar greičio gamybai, kodėl gi nepasidomėjus NaBH4/CuCL2 keliu?
Turite suprasti ir šio forumo ekspertų komandą, kai turite atsakyti į tūkstančio žmonių klausimus, bet jie buvo paskelbti kitur, lengviausia patarti patikrinti, kur buvo paskelbta pirminė informacija.

Apskritai viskas, ko reikia jūsų maršrutui, jau yra čia, šiame forume.

1. P2P sintezė iš BMK glicidato eterių
2. 1-fenil-2-propanono (P2P) Leuckarto aminavimas iki amfetamino ir metamfetamino. Smulkūs mastai.

Be to, be ekspertų grupės, yra keletas nuolatinių naudotojų, kurie turi patirties šioje srityje ir prireikus su jais būtų galima pasikonsultuoti. Aš tikrai nesuprantu problemos

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 yra uždraustas sir ir P2nP yra kiekvieno stebimųjų sąrašo viršuje
Be to, šis kelias yra labai brangus.
Jūs neteisingai supratote, kad didelės laboratorijos dirba su legaliais produktais, jei tik gali, nes jie yra normalios kainos ir legalūs
kodėl manote, kad apaanas nuo 2009 m. iki 2018 m. buvo NR 1 cheminė medžiaga, nes jis buvo legalus ir pigus - 20 EUR už kg

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP yra kontroliuojamas kaip velnias, net lenkiškų prekių pardavėjai jo nebeįrašo savo interneto svetainėse dėl to

galite jį nusipirkti, bet tik tiesa, privačiomis žinutėmis grįžtantiems pirkėjams, kurie nebemato jo sąraše.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
hmm, kokia yra jūsų tikslinė litro kaina freebase?
Šį maršrutą būtų galima atlikti už 300 EUR už litrą, paprastiems žmonėms, kurie negali pirkti tonų pirmtakų, tai kainuos apie 600 EUR už litrą, o tai vis tiek yra gerai
Esu tikras, kad tos laboratorijos, kurios tai daro, nesidalina savo tiksliais maršrutais. Ypač ne internete
Iš kur tai gavote? Dabar lengvai galėčiau išvardyti krūvą P2NP pardavėjų, kurie jį parduoda viešai, nes tai nėra neteisėta

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al jūsų atsakymai yra teisingi ir P2nP vis dar yra teisėtas, bet neišsaugo užsisakyti.
didžiausias pardavėjas Lenkijoje iš P2nP neseniai nebeįtrauktas į sąrašą.
Be to, kai naudojate paieškos juostą, nebėra jokių elementų, kuriuos būtų galima rasti.
Manau, kad jie turi tam priežastį.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Taip, manau, kad esate teisus.

Vis dėlto niekada nepirkčiau P2NP internetu, yra puikių alternatyvių galimybių gauti produktą į rankas