gerai , aš išbandžiau amalgamą su skalavimais ir be jų, ir rezultatas toks pat išeiga.... tada aš mieliau skalavau, kad pašalinčiau bent dalį jos, mdma gamyboje yra daugybė būdų, bet jei nuspręsite atlikti šarminę-rūgštinę ekstrakciją, HG turėtų tiesiog išeiti, bet kokiu atveju, jei išeiga tokia pati.Galbūt galutiniam rezultatui tai nėra svarbu, bet jei galite būti mažiau veikiami HG, kol pasieksite tuos etapus, manau, kad verta skirti 3 minutes skalavimo etapui.
Kalbant apie p2np , manau, kad iš tikrųjų visai nebūtina, kad AL folija būtų visiškai "ištirpusi" (mano anglų kalba, haha), atrodo, kad galite išmesti daug nesureagavusios folijos, neprarasdami išeigos, tačiau MDMA atveju, jei nelauksite, kol AL folija visiškai sureaguos, išeiga labai sumažės.
Kalbant apie temperatūrą, manau, kad reikėtų palaikyti tinkamą reakcijos temperatūrą, net ir tada, kai egzoterminė reakcija baigta, ją baigus burbuliuoja ir t. t., todėl reikia laukti mažiau laiko...
jei paliksime ją pačią, reakcija tęsis tol, kol viskas sureaguos, bet tai gali užtrukti ilgiau nei 12 valandų, paprastai ją paliekame per naktį.
kadangi amalgama yra pusiausvyra, kurią sunku kontroliuoti 100 %, turime nuolat stebėti, idealiu atveju per tas 6 valandas turėtų baigtis reakcija, be išorinės temperatūros, bet tai priklauso nuo sprendimo, gal sekundžių? tiesiog palaukite, kol pamatysite tamsiai pilką spalvą... palaukite, kol plūduriuos folija? kai tai atsitiks, kiek reikės laukti, kol bus išplauta, arba pridėti pirmtakų?
Galbūt vieną dieną galėsiu visada daryti tą patį, bet ši diena dar nepasiekta, haha.
atsiprašau už mano ispanų kalbą