- Reaction score
- 10
Deja, su aaronstevens padariau tą pačią blogą patirtį! tuo tarpu taip pat manau, kad aaronstevens labai gudriai sukčiauja!
pradžioje su mažesniais bandomaisiais įvairių dalykų pirkimais viskas buvo gerai!
bendravimas visada buvo itin profesionalus, dabar taip pat žinau, kad tai buvo tik "gražūs žodžiai" siekiant sukurti tam tikrą "pasitikėjimo" lygį!
Užsisakiau kilogramą sauso amfetamino!
bet paskutinį pirkinį jis mane tinkamai išdulkino!
Deja, buvau priverstas dėl įvairių priežasčių ne bbmarket escrow naudoti paskutinį pirkinį (vienas iš jų monero!)
kas buvo didžiausia klaida!!!
Pažiūrėkit ką gavau po gerų 4 savaičių laukimo!
Manau, kad nuotraukos, kurias įkeliu, kalba pačios už save!
Gyvenime mačiau daug purvo, bet šitas pranoksta viską, kas buvo anksčiau!
Nedelsdamas susisiekiau su Aaron Stevens, kad praneščiau apie sukčiavimą ir paprašiau išspręsti problemą, nes ankstesnis bendravimas visada buvo toks "profesionalus", maniau, kad jie ras sprendimą, kuris būtų laimingi abu! Trumpai tariant, daugiau Bet ir vėl neteko išgirsti "gražių žodžių" ir "atsiprašymų"!
Tuomet aaronstevens dingo kaip vaiduoklis!
Aš taip pat pateikčiau forumo administratoriui savo elektroninio pašto istoriją su aaronstevens kaip įrodymą, jei kiltų kokių nors abejonių!
Po to visada esi protingesnis
pradžioje su mažesniais bandomaisiais įvairių dalykų pirkimais viskas buvo gerai!
bendravimas visada buvo itin profesionalus, dabar taip pat žinau, kad tai buvo tik "gražūs žodžiai" siekiant sukurti tam tikrą "pasitikėjimo" lygį!
Užsisakiau kilogramą sauso amfetamino!
bet paskutinį pirkinį jis mane tinkamai išdulkino!
Deja, buvau priverstas dėl įvairių priežasčių ne bbmarket escrow naudoti paskutinį pirkinį (vienas iš jų monero!)
kas buvo didžiausia klaida!!!
Pažiūrėkit ką gavau po gerų 4 savaičių laukimo!
Manau, kad nuotraukos, kurias įkeliu, kalba pačios už save!
Gyvenime mačiau daug purvo, bet šitas pranoksta viską, kas buvo anksčiau!
Nedelsdamas susisiekiau su Aaron Stevens, kad praneščiau apie sukčiavimą ir paprašiau išspręsti problemą, nes ankstesnis bendravimas visada buvo toks "profesionalus", maniau, kad jie ras sprendimą, kuris būtų laimingi abu! Trumpai tariant, daugiau Bet ir vėl neteko išgirsti "gražių žodžių" ir "atsiprašymų"!
Tuomet aaronstevens dingo kaip vaiduoklis!
Aš taip pat pateikčiau forumo administratoriui savo elektroninio pašto istoriją su aaronstevens kaip įrodymą, jei kiltų kokių nors abejonių!
Po to visada esi protingesnis
↑View previous replies…
- Reaction score
- 20
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
Užjaučiu dėl jūsų netekties! Beprotiška, į kokią košę pavirto ši gija!
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Nemanau, kad tai netvarkinga. Jis tinka analizės tikslui ir mokantis geriau naudotis platforma.
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
- Reaction score
- 4
"Šioje platformoje žmonės nepritaria sukčiavimui"
Tai visiškai klaidinga.
Paklauskite manęs, iš kur aš tai žinau.
Tai visiškai klaidinga.
Paklauskite manęs, iš kur aš tai žinau.
- Reaction score
- 4
Ne, ne todėl, kad jį uždraudė.
"jų siūloma saugojimo paslauga, kuri pirmiausia padėtų išvengti daugumos šių dalykų?"
Raktinis žodis tame, ką parašėte, yra "dauguma".
Pinigai, kuriuos įdėjau į jų siūlomą sąlyginio deponavimo paslaugą, čia dingo.
"jų siūloma saugojimo paslauga, kuri pirmiausia padėtų išvengti daugumos šių dalykų?"
Raktinis žodis tame, ką parašėte, yra "dauguma".
Pinigai, kuriuos įdėjau į jų siūlomą sąlyginio deponavimo paslaugą, čia dingo.
- Reaction score
- 4
Cotton Jerzy Atsiprašome, kad buvo skirta marty€mcfly
Aha, ką tik tai pamačiau. Jokių rūpesčių.
Aha, ką tik tai pamačiau. Jokių rūpesčių.
- Reaction score
- 4
Pridursiu, kad tik dėl akių, kad jų nuorodų katalogas čia tikrai turėtų kelti keletą antakių.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 44
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,753
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Oct
Depozitiniai pinigai niekada nedingsta. Nebent viešai pateiksite savo žodžių įrodymus. Būsite uždraustas už forumo reputacijos diskreditavimą. Mes visi laukiame jūsų įrodymų.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Mano žiniomis & remiantis analitiniais duomenimis, Cotton Jersey: per šią konkrečią platformą gavote daugiau nei pakankamai naudos iš labai "išmintingų vyrų". Jei ne jie, jūs nebūtumėte aprūpintas įranga, kad suprastumėte tokius dalykus. Būti dėkingu geru žmogumi yra menas.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Yra būdų, kaip atgauti pinigus net ir tada, kai sukčiaujama sąskaita už tai! Tačiau turite turėti reikalų su tais, kurie yra sertifikuoti ir turi gerą reputaciją! Jūs negalite suklysti.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Taip, lydraštis tikrai būtų to išvengęs, bet, jo, pirkėjų darbas yra padėti platformai suprasti vykstančias problemas, kad jas būtų galima išspręsti. Jei jus taip apgaudinėja, yra tam skirtas skyrius ~ čia platformoje taip~, bet tai turi būti teisėti reikalavimai, kurie pažeidžia sąlygas ir galėjo būti kitaip išvengta.