Ieškau 4-MMC arba mefedrono gamintojo. Taip pat ieškau galinčių gaminti arba tiekti 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK ir 5-meo-pce (arba pcp). Ignoruosiu perpardavėjus, kurie kelia kainas, ir tuos, kurie neturi patirties. Perku dideliais kiekiais, bet pradedu nuo mažesnių kiekių, kuriuos didinu, atsižvelgdamas į tai, kaip man patinka tiekėjas. Dėl jų nesiderama.
Nuosava svetainė ir (arba) dalyvavimas DN rinkoje yra privalumas, bet nebūtinas, jei už jus laiduoja atitinkamas asmuo.
Sandoris turi būti sudaromas sąlyginio deponavimo būdu.
Ateityje planuoju gaminti savo 4-MMC. Tačiau jei pasiūla bus puiki, o tiekėjas profesionalus, apsvarstysiu galimybę negaminti jo pats ir toliau pirkti. Esu pripratęs prie didelio grynumo ir profesionaliai pagamintų produktų, todėl žinau, kaip atrodo tinkamas produktas, ir būsiu labai išrankus.
Nuosava svetainė ir (arba) dalyvavimas DN rinkoje yra privalumas, bet nebūtinas, jei už jus laiduoja atitinkamas asmuo.
Sandoris turi būti sudaromas sąlyginio deponavimo būdu.
Ateityje planuoju gaminti savo 4-MMC. Tačiau jei pasiūla bus puiki, o tiekėjas profesionalus, apsvarstysiu galimybę negaminti jo pats ir toliau pirkti. Esu pripratęs prie didelio grynumo ir profesionaliai pagamintų produktų, todėl žinau, kaip atrodo tinkamas produktas, ir būsiu labai išrankus.