Annyira furcsa, hogy senki, aki árulja, nem is mondja meg, hogy miről van szó. Minden más RC-nél pontosan megmondják, hogy mi az. Ami a jót és a rosszat illeti, az a szemlélő szemében van. Megnézheted a sert, a Dat arányokat, a befelé forduló, kifelé forduló transzporter gátlást, megnézhetsz milliónyi mérést, de az ízlést nem lehet elsajátítani. Éppen ma vettem észre, hogy a BPZ sert/dat aránya nagyon közel van a kokainhoz, és azt gondoltam, "hmmm, ez talán tetszene!", de aztán olvastam, hogy hallucinogén, és azt biztosan nem szeretném. Gondolkodtam az a-pvp-n, de az arány az egekbe szökik! tiszta dat, semmi eufória, azt hiszem. Szóval,spekulálni arról,hogy mennyire tetszik egy drog az idt-ről olvasva nehéz. Én szeretem a cracket szívni. Én sem vagyok a met ellen, de nincs benne olyan eufória mint a crackben. Majdnem az egyetlen ember vagyok, akit ismerek, aki egy ideig kitartott anélkül, hogy lopott, hazudott és totál szar lett volna. A homloklebenyemnek komoly sérülése van. Talán ezért.