bár, egy másik felhasználó ezen az oldalon (elfelejtettem, hogy ki, nem próbálja ellopni ur spotlight vagy bármi) azt mondta u csak használni otthoni drogtesztek lol, csak keverjük össze a mintát vízzel, és tegye a kijelölt pohárba (vagy tegye a csík / stick / bármi, attól függően, ur teszt. csak csináld, mint u lenne, ha u pisilt bele), és meg kell mondani u milyen drogok ur minta tartalmaz (ki a drogok, hogy teszteli ofc). Az egyetlen probléma az, hogy nem fog rlly mondani u a hamisított anyagokról, csak képes észlelni a kívánt drog jelenlétét (vagy esetleg más drogok jelenlétét a szűrésen, például a préselt adderall ilyen módon történő tesztelése, majd az opioidok pozitív szűrése). ennek a módszernek megvan a potenciális haszna (bár én személyesen soha nem csináltam), de nem hiszem, hogy szuper hatékony. még mindig megéri egy lövést, ha u nem engedheti meg magának a tesztkészletet, lehet, hogy valamikor kipróbálom, idk lol ^^;
ez a poszt az első és utolsó alkalom, amikor hallottam erről, szóval ha valaki más is kipróbálta ezt a módszert lmk ha működik. ha nem teljesen haszontalan, akkor legalább érdemes megfontolni imo