Van egy NileRed videó a YT-n, amelyben az ebay-ről szerez egy viszonylag tiszta mintát "mandula illóolajból" vagy valami hasonlóból, és azt mondja, hogy elég tiszta ahhoz, hogy -úgy ahogy van- felhasználható legyen a reakciókban, de ennek ellenére folytatja a tisztítást. Fester azt mondja, hogy néhány percig vákuumot kell futtatni, hogy eltávolítsuk a HCN-t. Megemlíti, hogy a BAE/benzaldehid ellenőrzött anyag az USA-ban, ami vicces, mert tegnap szó szerint felkaptam egy kis üveg BAE-t a piacon, aminek egyetlen összetevője: benzaldehid. Rájöttem, hogy ez papíron jobban hangzik.
Sajnálom, barátom, Frit, nem sok értelmet tudok adni annak, amit mondasz. Amit te láttál és eldöntötted, hogy neked vagy bárki másnak praktikus volt vagy nem volt, az nem feltétlenül lesz igaz mindenkire. Próbálok termelést indítani, testvér, ha érted, mire gondolok, és ami mostanában megállít, az egy bizonyos összetevő hiánya. Egyelőre van Ma Huang, mint utolsó lehetőségem, de nem is próbálom ezt az utat választani, ha nem muszáj. A fő prioritásom jelenleg és a jövőben is az, hogy ne keltsek feltűnést és ne hagyjak nyomot.
Ha valaki fokozni akarná a termelést, Fester szerint ez egy életképes alternatíva a tabletták vásárlásával vagy a növények kivonásával szemben. Ha valaki egy vagy két 5 gallonos vödröt akarna indítani a benzaldihid erjesztésére, akkor az általad említett berendezések egyike sem szükséges, és a melasz/cukor/élesztő/BAE költségei nem relevánsak számomra. Bár egy desztilláló/reflux készülék stb. szép és hasznos lenne, de még nem tartok ott.
Az L-PAC kivonása viszonylag egyszerű, (e szerint a somm vázlat szerint). Szűrjük le a cefrét és toluolos vagy éteres mosással húzzuk ki és pároljuk el. Megpróbálom ezt a folyamatot az efedrához látni, és így a következő lépés a metilamin használata a redukcióhoz. Ha ez már megtörtént és megtörtént, akkor senki nem igazán beszél róla, vagy úgy tűnik, hogy sokat tud, hogy képes vagyok megtalálni. Bocsáss meg, hogy keresem a kidolgozást, és mindent sóval veszek, minden flexelés és utcai hitelesség ellenére. Amint mondtam, mindenesetre sokat tanulok az egésznek a rendszerezése során. Köszönöm az időtöket és a hozzászólásaitokat. o7