A 2C-feniletilaminok szintézisei

NarwhalFucker419

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Van valakinek infója a 2C-H n-bromosuccinimiddel történő brómozásáról? Láttam néhány embert máshol említeni, de nem találtam semmilyen leírást.

Raxmil

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Én is ezt keresem, de nem találtam a részletes információkat
Amit tudok, az az, hogy GAA-ban vagy DCM-ben lehet csinálni, de fogalmam sincs az arányról.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
There's a person in maybe theehive on Reddit.i believe the also have a mescaline synth posted too and a few others.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Kétségem van a 2CB szintézis utolsó lépésével kapcsolatban. Azt mondja: "A reakcióelegyet visszaengedtük szobahőmérsékletre, leszűrtük, és a szilárd anyagokat hideg ecetsavval kíméletesen kimostuk", amíg nem tudom, hogy az ecetsav 16-17C-on szilárddá válik, tehát mit jelent pontosan a hideg ecetsav?
Köszönöm.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Szia. Feltételezem, hogy a hideg sav szobahőmérsékletet jelent, mert van egy magyarázat, hogy a reakció során hő szabadul fel.

View previous replies…

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
661
Deals
8
Ok ok én is ezt gondoltam, de inkább megerősítettem, mivel tudod, amikor azt mondjuk hideg általában úgy értjük, hogy fagyasztóból nem RT hahaha de az ecetsavval nem lehetséges ;-) köszi.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
178
Nem egészen értem, miért mosó amin-hidrobrómid, nem lehet használni, éget. Jobb tisztítani és megkapni a hidrokloridot, és a veszteségek kisebbek, mint elkerülni a kétes kísérleteket a brómból származó por mosására.

nujrc

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Úgy tudom, hogy a maradék elemi bróm a termékből a levegőben el fog párologni, mint bármelyik oldószerből, így idővel nem marad ésszerű mennyiség. HCL készítése a HBr szárítása nélkül - sok szerencsét, hogy tisztább terméket kapjon, mert lehet, hogy a bróm/GAA oldatban lévő brómsókkal és magával a brómmal kell foglalkoznia.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
178
Nem látok problémát abban, hogy a brómmaradványokat tioszulfáttal verjük le, majd a ph-t lúgos közegbe hozzuk, és az olajat oldószerrel gyűjtsük össze.

situ1984

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
(R)-(+)-α-metilbenzilamin CAS-szám:
3886-69-9 A tüdőből származik? Vagy a gyomorból szívódik fel? Használható közvetlenül?
(R)-(+)-α-metilbenzilamin CAS-szám:
3886-69-9 A tüdőből származik? Vagy felszívódik a gyomorból? Használható közvetlenül?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Nincs pszichológiai hatása.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Hol lehet hozzájutni a 2,5 dimetinitrosztirénhez?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
A 2,5-dimetoxi-benzaldehid Henry-féle kondenzációja nitrometánnal primer amin mint katalizátor jelenlétében.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Elképesztő, hogy milyen messzire jutottam ebben, mióta ezt írtam . Ti srácok mindannyian inspiráló munkák, köszönöm a megosztást.

taricshop

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Lehetséges-e az elementáris brómot hbr savval helyettesíteni? a 2cb szintézisben?
@G.Patton

Newbee

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
@HEISENBERG @WillD @G.Patton
Question to you guys.Is it possible to perform bromination of 2ch to 2cb by NBS (N-Bromosuccinimide)
instead of elemental bromine (br2)

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
That's seems to be the new go to I see alot.i need to get some succinimide acid n give it a try.

Newbee

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Találtam néhány writeups on thehivee de im nem biztos, hogy én is nem tudom megpróbálni csinálni saját magam. de NBS úgy tűnik, hogy biztonságosabb használni, mint BR

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Használok egy 2×2×4 növekedési sátor az oldalán egy 8 "inline ventilátor megy ki az épületből, mint egy motorháztető fel egy összecsukható asztalra határozottan teszi a munkát, még mindig viseljen maszkot nem a kevésbé. Győződjön meg róla, hogy van egy 5% -os nátrium-tioszulfát oldat kéznél baleset esetén, és egy gumiból készült tartályban elég, hogy az oldat végigfusson az üveg végén.és gondoljon minden lépésre. Megkaptad ezt a barátom alig várom, hogy halljak a sikeredről.

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Sure you can, obviously dig as deep as you can researching hand but the fact you came this far says a lot.so keep pushing and if you waste something you at least gain the experience.now safety if thats what your concerned about thats a horse of a different color