- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
A leuckart olyan egyszerű, de a hozamok teljesen szemét.
Ha az emberek rájönnének, hogyan lehetne növelni a hozamokat, az nagyon sokat segítene a titkos kémiai közösségnek.
Úgy tűnik, magnézium-kloridot lehet használni katalizátorként, abból, amit az interneten összegyűjtöttem, talán ez segíthet a hozamokon néhány százalékpontot.
Ha az emberek rájönnének, hogyan lehetne növelni a hozamokat, az nagyon sokat segítene a titkos kémiai közösségnek.
Úgy tűnik, magnézium-kloridot lehet használni katalizátorként, abból, amit az interneten összegyűjtöttem, talán ez segíthet a hozamokon néhány százalékpontot.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Nincs kéznél a link, de a Rhodium archívumok között olvastam, hogy a vízzel töltött Dean Stark-csapda használata növelte az élesztőt. A víz eltávolítása a keletkezés során, de a csapda tele tartása jobb eredményt hozott.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Rövid áttekintés: Qasim Umar és Mei Luo által az aminok Leuckart-reakción keresztül történő szintézisének fejlődése
Tessék, hatalmas hozamnövekedés és sebességnövekedés is.
Rövid áttekintés: Leuckart-reakció révén történő aminszintézis előrehaladása
Ez az áttekintés a "Leuckart-típusú reakció" során lejátszódó reakciók összefoglalását mutatja be. Az aminok egyszerű és olcsó módszerekkel, könnyen hozzáférhető nyersanyagok felhasználásával történő szintézisének jelentőségét, valamint a közelmúltban elért eredményeket tárgyaljuk. Ez az áttekintés tartalmazza az összes...
www.mdpi.com
Tessék, hatalmas hozamnövekedés és sebességnövekedés is.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Nem értek semmit ebből a szarságból, kérem, bontsa fel. Továbbá mekkora a hozam ezzel, milyen vegyszereket kell használni, és milyen gyorsan gyorsítja fel a szart? Ha lehet, csak csinálj egy diagramot plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Oké, hogy mennyi élesztésnövekedés ez, és van-e bármilyen szintézis, amelyet a Chems arányokkal végeztek.