- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Tudna nekem valaki eladni egy videót, amely bemutatja, hogyan lehet jóddal és pszeudoefedrinnel kristálymetet készíteni? Szeretném, ha egy profi emberről készült videó lenne, nem pedig olyan, mint az a videó, amely egy kopasz embert mutat, mert úgy látom, hogy nem tökéletes munka.
- Reaction score
- 50
Hé barátom, van egy ajánlatom a számodra. Régebben ezzel a technikával gyártottam, és arra gondoltam, milyen jó volt az a szar, és úgy döntöttem, hogy csinálok egy kis adagot. Most kezdtem el árazni a vegyszereket. Arra gondoltam, hogy mivel úgyis be akartad szerezni a vörös foszfor és jód kristályokat a szakácsodhoz, és mivel felajánlottad, hogy fizetsz egy minőségi bemutató videóért... Ha csak a vörös foszfort és a jódot biztosítod a redukcióhoz, én biztosítom a pszeudoeffedrint, és készítek neked egy oktatóvideót nemcsak a szintézisről, hanem a pszeudoeffedrin hideg tablettákból való kivonásának különböző módjairól, jódkristályok készítéséről jódtinktúrából, teljesen rögtönzött üvegedényekről stb. Mit gondolsz? Nekem elég lenne 3,5 gramm vörös, és 10 gramm jód, ebből egy 10 grammos tétel metamfetamin készülne. Mit gondolsz?