Question Mutatók, hogy mely eladókban bízhat

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Üdvözlöm!

Kíváncsi vagyok, hogyan lehet megérteni, mely szállítókban bízhatok. Tudok a "megbízható szállítókról" (kevés van belőlük) és a letéti szolgáltatásról.
Mégis, a felhasználói profilon csak az üzleteket (pl. 2), a reakció pontszámot (17), a jelvényeket (1), a pontokat (3)... Hogyan lehet ezt elolvasni? Ez azt jelenti, hogy az eladó eddig csak kétszer adott el (2 üzletet)? Van egy lista azokról az eladókról, akik megbízhatónak bizonyultak?

Köszönöm!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Mint 8 évig volt postai csomagküldő üzlet tulajdonosa, elmondhatom. Nincs vége azoknak a kérészéletűeknek, akik azt akarják, hogy ingyen képezd ki őket a konkurenciádnak. Sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy joguk van az Ön idejét 100 kérdéssel pazarolni, és soha semmit nem vásárolnak. A tapasztalt eladóknak nincs sok mondanivalójuk. Azt mondják, amit akarnak. Ők megmondják, hogy van-e nekik vagy meg tudják-e szerezni. Te kifizeted a letéti díjat. Megkapod a szart. Felszabadítod a pénzt. Semmi mást nem kell mondani. Egy eladó ezen az oldalon 5-6 üzlet során egyetlen egyszer sem üzent nekem.
Jogos a kérdés, de nincs garancia, hogy az eladó úgysem tudja a választ. A dark weben található tisztasági állítások 90%-a téves. Sok véleményezőnek nincs előzetes tapasztalata az általuk vizsgált anyaggal. A dark weben nincsenek abszolútumok vagy garanciák. Nem lehet vitatni egy terméket anélkül, hogy tesztelni tudnád. "Ez furcsa érzés" vagy " ez egy kicsit gyenge " nem elég Egy jelentős reagenskészlet és némi kutatás a minimális kötelező házi feladat.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Elnézést a spamelésért

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
A szimonok kifejezetten aminokkal reagálnak. A Simonsnak 2 formulája van. Az egyikben 2% aldehid van, a másikban 2% aceton (az A részben) az aldehiddel reagál az elsődleges aminokkal (mint az amp vagy az mda), az acetonnal pedig a másodlagos aminokkal (például met és MDMA). A Simons csak egy amin teszt.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis a profilom szerint 0 üzlet, így feltételezem, hogy csak akkor számít, ha eladsz valamit, mert elég sok mindent vettem.
@leefork340 vannak "bizalmi eladók" ezen az oldalon. Az egyiktől sok mindent vettem. Soha nem volt egyetlen probléma sem a részéről. Egyszer 1 számmal eltévesztettem a címet és 400 dollár értékű metamfetamint és kokaint küldtem rossz házhoz.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nagyon fájt, hogy megütöttem azt a " teljes üzletet ", amikor nem kaptam meg a szart, de ez az én hibám volt, és ez egy drága hiba volt tőlem. Még mindig nem igazán épültem fel egy pénzügyileg. Rajta vagyok, hogy 1/4 oz-t és szart vásároltam, hogy a megrendelés bejelentette a metamfetamint.
És két gramm kokain
. Mindkettő, amit kaptam a srác előtt, és elégedett volt az is az ecstasy .

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah én úgy érzem, hogy, vettem 100 dollár értékű különböző kábítószerek (cat, molly, stb.) valakitől, és azt hiszem, hogy lehet, hogy kapott lefoglalták, de én fizetett egyébként, mivel kellett a pénzt a szállítás. kaptam egy nyomon követési számot, meg minden, ez már beragadt a raktárban scan óta 29... nem néz ki jól. tudom, 100 nem sok, de im leégett lol

Sajnálom, hogy ez történt veled :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Azt mondom, hogy meg kell rendelni és költeni némi pénzt, amíg megtalálja az Ön igényeinek megfelelő eladót .és az alacsony árak általában rossz minőséget is kínálnak.
& ellenőrizze a véleményeket :)