Question Mutatók, hogy mely eladókban bízhat

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Üdvözlöm!

Kíváncsi vagyok, hogyan lehet megérteni, mely szállítókban bízhatok. Tudok a "megbízható szállítókról" (kevés van belőlük) és a letéti szolgáltatásról.
Mégis, a felhasználói profilon csak az üzleteket (pl. 2), a reakció pontszámot (17), a jelvényeket (1), a pontokat (3)... Hogyan lehet ezt elolvasni? Ez azt jelenti, hogy az eladó eddig csak kétszer adott el (2 üzletet)? Van egy lista azokról az eladókról, akik megbízhatónak bizonyultak?

Köszönöm!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik a "foglalkozik" szakasz csak számít foglalkozik escrow, így lehet, hogy eladott több, de nem fog megjelenni, mert az oldalon nincs módja, hogy megmondja. mint ive kapott szar le itt előtt, de azt mondja, az én foglalkozik r 0, mert csak ingyenes minták, így nem kell fizetni.

reakció pontszám csak az, hogy hányan kedvelik a hozzászólásaikat / válaszokat. ez segít felmérni, hogy mennyire kedvelik őket a közösségben. nem sok köze van az eladáshoz, de valószínűleg bíznék egy olyan kereskedőben, akinek magasabb a reakció pontszáma, mivel ez azt mutatja, hogy integrálódtak.

Azt hiszem, a jelvények csak olyan dolgok, mint "új tag", "tag" és "rezidens". mindannyiunknak csak egy van, de segít megmondani, hogy a felhasználó mióta van az oldalon. az új tagok kevesebb, mint egy hónapja aktívak. a tagok körülbelül egy hónapja aktívak. a rezidensek legalább 2 hónapja aktívak. vannak más kategóriák is, mint például új eladók, eladók, gyártó eladók stb. de ezekről nem sokat tudok. csak annyit tudok, hogy bizonyítani kell (például a labor beállítását), ha gyártó eladó akarsz lenni.

a pontok nem igazán jelentenek semmit. csak szép kis dolgok, mint "ó, ez a személy 25 like-ot kapott, így 3 pontot kap" vagy valami ilyesmi. aranyos, de nem mond sokat lol. megnézheted, hogy milyen pontok milyen "teljesítményért" járnak a profiljukon, ha érdekel :3

ha tudni akarod, hogy melyik eladóban bízz, nézd meg a véleményeket. még a megbízható gyártóknak is lehetnek néha rossz termékeik. minden véleményt vegyél figyelembe, de a képekkel ellátott véleményeket biztosan többet érnek.

remélem ez segített ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Megbízható eladó, aki mindig a színpadon lesz az, aki törődik az ő minden típusú ügyfeleivel, azokkal a kicsikkel is. A 12/7-es elérhetőségnek szabványosnak kell lennie. Számomra személy szerint nem kapom meg azokat az "eladókat", akiknek nincs szükségük az ügyfeleikkel való kapcsolattartásra. Valaki talán csak beszélgetni akar, vagy kérdezni valamit. Nem csak pénz pénz pénz pénz. Minden NEM mindig a pénzről szól. Szép napot mindenkinek

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Mint 8 évig volt postai csomagküldő üzlet tulajdonosa, elmondhatom. Nincs vége azoknak a kérészéletűeknek, akik azt akarják, hogy ingyen képezd ki őket a konkurenciádnak. Sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy joguk van az Ön idejét 100 kérdéssel pazarolni, és soha semmit nem vásárolnak. A tapasztalt eladóknak nincs sok mondanivalójuk. Azt mondják, amit akarnak. Ők megmondják, hogy van-e nekik vagy meg tudják-e szerezni. Te kifizeted a letéti díjat. Megkapod a szart. Felszabadítod a pénzt. Semmi mást nem kell mondani. Egy eladó ezen az oldalon 5-6 üzlet során egyetlen egyszer sem üzent nekem.
Jogos a kérdés, de nincs garancia, hogy az eladó úgysem tudja a választ. A dark weben található tisztasági állítások 90%-a téves. Sok véleményezőnek nincs előzetes tapasztalata az általuk vizsgált anyaggal. A dark weben nincsenek abszolútumok vagy garanciák. Nem lehet vitatni egy terméket anélkül, hogy tesztelni tudnád. "Ez furcsa érzés" vagy " ez egy kicsit gyenge " nem elég Egy jelentős reagenskészlet és némi kutatás a minimális kötelező házi feladat.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Egyszer rendeltem egy piacról a toron, és az eladó szállítási tippeket kért tőlem, mondanom sem kell, hogy lemondtam azt a rendelést lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Még mindig adtam neki néhány tippet a saját tapasztalataim alapján az országomba/országomból történő szállításról, bár, csak nem sok bizalmat keltett, hogy nem tudta, hogy az országnak rajta kell-e lennie a csomagon.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
is egy reagenskészlet egy MUST, ha bármilyen forrásból rendel, utcai vagy online nem számít, még akkor sem, ha az eladó maga azt hiszi, hogy a termék tiszta, fogalmad sincs, ha valaki mástól szerezte be, aki azt állította, hogy tiszta, de valójában nem az, mivel a tisztaság tekintetében nincs igazán egyszerű módja annak, hogy otthon teszteljük a legtöbb gyógyszer esetében, legalábbis spektroszkópia vagy kromatográfiás beállítás nélkül.

Láttam néhány jó eredményt bizonyos vegyületek TLC-n keresztül történő tesztelésével, de a kolorimetrikus tesztekből nehéz pontosan meghatározni a tisztaságot, és csak egy körkörös becslést adnak, ha otthon kell tesztelni, legalábbis az amfetamin tisztasága esetében a legjobb eredmények érdekében az átkristályosítás használatát javasolnám, különösen, ha más célokra, például a tabletták préselésére szolgáló dózisokat fogod mérlegelni.

Hallottam, hogy egyesek jó eredményeket értek el egyszerű olvadáspont-elemzéssel a szulfát-amfetaminok tisztaságának vizsgálatára.

Vannak hordozható tömegspektrométerek is, de azok nagyon drágák, én viszonylag olcsón tudtam beszerezni egyet szerencsére.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Az utolsó dolog ill megjegyzés, ha amfetaminokat tesztel, csak ne feledje, hogy a származékok, mint a metamfetamin és más amfetamin izomereket nem lehet könnyen izolálni a legtöbb reagens tesztek, Különösen a leggyakoribb vizsgálatra amfetaminok, hogy a Marquis reagens.

Ha leginkább a metamfetamin helyettesítésével kapcsolatban aggódik, akkor az egyetlen kolorimetrikus teszt, amelyről eszembe jut, hogy némi észrevehető különbséget adhat, a Freohde-reagens lenne, de ez még mindig megbízhatatlan.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Hallottam egy Simons nevű reagensről, amely képes lehet tisztázni egy olyan teszt eredményét, mint a Marquis, mivel állítólag nem reagál a szokásos fajta amfetaminokra, de még mindig pozitívan reagál a metamfetaminra, de nem vagyok igazán biztos az állítás érvényességében, és kétségeim vannak, mivel még mindig az aminok kimutatásán keresztül működik, így nem igazán hiszem, hogy észrevehető különbség lenne.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Elnézést a spamelésért

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nincs ilyen, mi azért vagyunk itt, hogy tanuljunk. A Marquis reagens 19/1 kénsav/formaldehid. Az van otthon.
Én inkább titrálást használok a tisztasági vizsgálatokhoz, Egy olvadáspróba jól jöhet, ha hozzáadod a titrálási eredményeket. Ön például tudja, hogy ez a kokain 70%-os titrálású, most az olvadáspróba pontos mérést adhat a hamisított anyagok olvadáspontjáról.
Ezt az sd-kártyámon tartom, hogy tervet készíthessek arról, hogy milyen reagenseket használhatok a kábítószerek azonosításához.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
A metamfetamin és az amfetamin reakciója tényleg ennyire kirívó a simonokkal? Nem tudom, mi a kimutatási mechanizmusa ennek a reagensnek, de nem hallottam olyan reagensről, amely megbízhatóan meg tudja különböztetni a különböző aminokat egymástól, további vizsgálatok nélkül.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Á, nos, végeztem egy kis kutatást, és igen, a Simon valóban képes külön-külön azonosítani a másodlagos és elsődleges aminokat, amiről nem voltam tudatában.

El kell végeznem néhány tesztet a tárolt metamfetamin mintáimmal.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ami ezt a webhelyet illeti, nem vagyok biztos benne, mivel soha nem rendeltem itt egy eladótól, és nem vagyok biztos benne, hogy sokan még az én országomba is szállítanának, de a múltban elég gyakran láttam metamfetamint, amelyet 4MMC és Adderal néven értékesítettek, egészen a concerta-ig, még én személy szerint nem reagálok jól a metamfetaminra, ami gyanítom, hogy annak köszönhető, hogy sokkal könnyebben átjut a vér-agy gáton, ADHD-t diagnosztizáltak nálam, és a nem gyógyszerészeti eredetű amfetaminok használatának elsődleges oka az a tény, hogy más szabadidős droghasználat miatt nem kaptam receptet.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Én általában nem rendelek préselt Adderall az én preferenciám a saját tablettáimba préselt Speed, tudom ellenőrizni az adagolást, és jól működik az ADHD-hez az én tapasztalatom szerint, a fő aggodalmam az, hogy valami olyasmit kapok, mint egy szintetikus Cathinone helyett egy tényleges amfetamin, Még ha bízom is egy eladóban, általában mindig tesztelem az új szállítmányokat, mivel nincs megmondani az ellátási láncukat, és ha az általuk vagy más forrásból készült, ami nem lehet igaz nekik, és sajnos nagyon kevés olyan eladóval találkoztam, aki aktívan teszteli a saját termékét szennyeződésekre vagy vágott drogokra.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Az alapján, amit teszteltem, és amit a farmakológiai tanulmányaim során tanultam, kevés hatékony különbség van a sebesség és az adderal között, ha az amin helyesen szerepel, megfelelő adagolással a sebesség hatása körülbelül azonos, az előnye az, hogy nem kell hónapokat várnom az újratöltésre, és továbbra is használhatok más, nem stimuláns szabadidős drogokat anélkül, hogy aggódnom kellene az orvosom véletlenszerű drogtesztje és az adderal recept elvesztése miatt.

A sebesség is csak sokkal olcsóbb az adagolási tartományban, amelybe jellemzően beleesem, 1 gramm tisztességes sebességgel körülbelül 20-30 egyedi tablettát készíthetek, az adagolási készlettől függően, ugyanolyan szintű hatásokkal, mint az adderal, az ár töredékéért.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
A szimonok kifejezetten aminokkal reagálnak. A Simonsnak 2 formulája van. Az egyikben 2% aldehid van, a másikban 2% aceton (az A részben) az aldehiddel reagál az elsődleges aminokkal (mint az amp vagy az mda), az acetonnal pedig a másodlagos aminokkal (például met és MDMA). A Simons csak egy amin teszt.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Tehát a sok eladással és a pozitív vélemények többségével rendelkező eladók (az utóbbi időben nem sok negatív véleményt kaptak. ) Ezek mindig jó tippnek számítanak. Szeretném tudni, hogy az eladó valamennyire aktív-e, ezért küldök egy BS kérdést, amelyre igennel vagy nemmel lehet válaszolni. Az eladók nem akarnak 6 órát tölteni az üzenetek megválaszolásával. Egy példa lenne: "A füvet szabadtéren termesztik?". Utoljára használd a letétet. Ez a biztonsági háló. Ha jó jelentést készít az eladójával, akkor dönthet úgy, hogy közvetlen üzleteket köt. Csak tudd, hogy elveszítheted a pénzed

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis a profilom szerint 0 üzlet, így feltételezem, hogy csak akkor számít, ha eladsz valamit, mert elég sok mindent vettem.
@leefork340 vannak "bizalmi eladók" ezen az oldalon. Az egyiktől sok mindent vettem. Soha nem volt egyetlen probléma sem a részéről. Egyszer 1 számmal eltévesztettem a címet és 400 dollár értékű metamfetamint és kokaint küldtem rossz házhoz.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Igen, ugyanez, vettem valamit, és az üzlet számláló nem változott. megkérdeztem Heisenberg erről, és azt mondta, hogy csak akkor megy fel, ha ur az eladó. szívás, de mindegy, ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nagyon fájt, hogy megütöttem azt a " teljes üzletet ", amikor nem kaptam meg a szart, de ez az én hibám volt, és ez egy drága hiba volt tőlem. Még mindig nem igazán épültem fel egy pénzügyileg. Rajta vagyok, hogy 1/4 oz-t és szart vásároltam, hogy a megrendelés bejelentette a metamfetamint.
És két gramm kokain
. Mindkettő, amit kaptam a srác előtt, és elégedett volt az is az ecstasy .

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah én úgy érzem, hogy, vettem 100 dollár értékű különböző kábítószerek (cat, molly, stb.) valakitől, és azt hiszem, hogy lehet, hogy kapott lefoglalták, de én fizetett egyébként, mivel kellett a pénzt a szállítás. kaptam egy nyomon követési számot, meg minden, ez már beragadt a raktárban scan óta 29... nem néz ki jól. tudom, 100 nem sok, de im leégett lol

Sajnálom, hogy ez történt veled :c