El tudom képzelni, hogy ezeket csak az Egyesült Királyságon belül lehet megvásárolni kereskedelmi licenc igazolása ellenében.
Az Ebay-en sok nitroetán / nitrometán árulnak, de sok eladó kér valamilyen igazolást.
Ezt könnyű lenne hamisítani, gondolom, megpróbálhatja megtalálni a cégek nyilvántartási számait, amelyeknek köze lehet a vegyi anyag bármely felhasználási esetéhez, de nincs webes jelenlétük, így nehéz megtalálni a kapcsolatokat. Ezeket a számokat több weboldalon is megtalálhatja, biztosan vannak nemzet-specifikus weboldalak csak az Egyesült Királyságban működő cégek számára, de biztosan vannak EU-specifikus weboldalak is az EU-ban bejegyzett összes cég számára. Én ezt csak akkor próbálnám ki, ha olyan címre rendelnék, ami nem kapcsolható hozzám
Egy másik lehetőség Németország, Lengyelország vagy Kína. Mindegyik országban sok olyan eladó van, aki ezeket a vegyszereket el tudja szállítani Önnek, akik esetleg hajlandóak lennének átcímkézni azokat.
Most szállítottam körülbelül 30 dobozt, amelyek dobozonként 1x20 literes konténert tartalmaztak metanol, etanol, metilamin és hasonló folyékony vegyszereket. Egyszerűen tisztítószerekként jelöltem meg őket, és mindegyik Lengyelországból Németországon keresztül Belgiumba került.
Mivel az ilyen áruk szállítása a logisztikai transzfer szempontjából országról országra nem illegális, hanem csak korlátozott, ez egy másik lehetőséget adhat Önnek.
Megteheti a klasszikus módon, és megvásárolhatja egy olyan országban, mint Lengyelország, egy olyan cégtől, amely nem kérdezősködik, hivatalos export/import dokumentumokat szerezhet, és hivatalos futárral szállíthatja... az Ebay-en is sok magánfutár aktív, akik hetente járnak Lengyelországból vissza az Egyesült Királyságba és fordítva, ha talál egyet, akinek még van kapacitás a teherautójában, akkor elég olcsón lefoglalhatja a helyet, általában kevesebb kérdést is feltesznek.
Ebben az esetben én lopott vagy hamis cégadatokat használnék a futárnak, valamint egy olyan címet, amely coprorate-nak tűnik, de nem lehet hozzám kapcsolni.
Remélem, ez segíthet.