Az Ön fóruma és boltja szinte túl jó ahhoz, hogy igaz legyen Egy minta meggyőzne arról, hogy mindez igaz.
Nagyszerű információk és útmutatók és a bolt. Komplimentek Még soha nem volt A-PvP, de a kedvencem a met a pipámban. Kíváncsi vagyok
Üdvözlöm a BB közösséget! Új vagyok itt, 21 éve foglalkozom a vegyszerek sokaságával. Mi van egy opiát/opiod rc-ben, mint a desomorfin, nem krokodil azonban. Ez a megfelelő rc-vel keverve akár a tropanok osztályából, akár a katinonok osztályából szórakoztató lehet. Ez vagy AMT, 2c-x, vagy 5-me0-dmt.
Gondolom, az ingyenes minták már rég elfogytak, de érdekelne, hogy milyen tervek vannak arra, hogy Ausztrália kilábaljon a jelenlegi szárazságból (ha tudsz válaszolni).
6 hónappal ezelőtt kaptam egy ingyenes mintát a 3-mmc one-ból, és soha nem jutottam el odáig, hogy megköszönjem, így most itt vagyok, hogy megköszönjem a közösségi munkát.
Szia, kedvesem, már így is sokat próbálkoztál. A mintaajánlónk azoknak szól, akik csak most jöttek a fórumra. Azoknak szól, akik még sosem vásároltak online.
De lehet, hogy majd írok neked, ha valami igazán különleges ajándékunk lesz...